Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
18-12-2012 18:00

Gigantyczne, ale przynajmniej Polsat coś z logiem przygotował na swoje urodziny, konkurencja już tego nie zrobiła icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
18-12-2012 18:08

Bardzo fajne posunięcie ze strony Polsatu z tym logiemicon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
18-12-2012 18:10

rafpolsat napisał(a):

Gigantyczne, ale przynajmniej Polsat coś z logiem przygotował na swoje urodziny, konkurencja już tego nie zrobiła icon_smile

Gigantyczne, bo w Polsacie martwią się, że ktoś może przegapić Galę ; D
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
18-12-2012 18:17

No tak, kwestia przypomnienia dla starszych pań ze słabym wzrokiem, muszą wiedzieć dużo mrgreen
Awatar
jestem zawsze
18-12-2012 18:52

Matti21 napisał(a):

Bardzo fajne posunięcie ze strony Polsatu z tym logiemicon_smile

Teraz mogliby na bazie tego zrobić standardowe logo - wystarczy tylko pozbyć się napisu "20 lat" i koloru w znaku kanału icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
20-12-2012 14:39

Ja uważam ,że 1pol powinna ograniczyć liczbę filmów fabularnych tak , że :
- W poniedziałek i we wtorek po jednym filmie ;
- Środa , Czwartek , Piątek - serial Polski i jakiś serial zagraniczny , oczywiście w jeden dzień ,może być powtórka jakiegoś serialu zagranicznego , a w inny premiera serialu ;
- Od poniedziałku do piątku o 20:00 może być nowy teleturniej prowadzony np. przez Ibisza ;
- Późnym wieczorem przydałby się jakiś program publicystyczny z udziałem ludzi z polityki i z show biznesu (te programy byłby też w okresie zimowym) ;
- Sobota i Niedziela to show MBTM i GTD lub jakieś inne show ( Emisja : okres wiosenny i zimowy ) .

A te wszystkie zmiany byłyby po to by podnieść wartość kanału 1polfil ,bo przez to ,że na 1pol są codziennie filmy fabularne obniżona jest wartość kanału 1polfil .

PS Przepraszam , że to śmierdzi Polandem mrgreen
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-12-2012 13:48

Powinni włodarze z Polsatu wrócić do pomysłu serialu o godzinie 19.30 , emitowanego od poniedziałku do piątku , a nie powtarzać w pętli Świat według Kiepskich . Aha , zapomniałem dodać poprzednio , że nowe odcinki ŚWK byłyby bez zmian emitowane w środy o 20:00 , a potem mógłby być teleturniej. A zamiast potwórek Malanowskiego ( w okresie zimowym , bo w okresie wiosennym i jesiennym byłyby nowe odcinki MiP) mógłby być jakiś serial zagraniczny, a zamiast Trudnych Spraw (też okres zimowy) mógłaby być potwórka serialu zagranicznego z poprzedniego dnia z godziny 16:30 . Gdyby wprowadzili te zmiany to TVN schowałby się ze wstydu do szafy mrgreen

PS Seriale "Malanowski i Partnerzy" , "Trudne Sprawy" , "Dlaczego Ja" powinny być powtarzane (dotyczy to tylko emisji w petli tzn. od pierwszego odcinka ) o godzinie 16:30 w przypadku MiP (DJ o 17:00 ;TS o 14:45 ) tylko i wyłącznie w wakacje , a jeśli chodzi o potwórki tych programów w okresie wiosennym i jesiennym to powinny być one emitowane w godzinach od 10:00 do 14:00 i byłaby to powtórka premierowego odcinka z poprzedniego dnia icon_smile
Edytowane przez doniu dnia 22-12-2012 14:25
Awatar
przyjaciel strony
30-12-2012 13:02

To świetnie, że przygotowali okolicznościowe logo icon_smile
Udostępnij ten temat