Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-09-2013 17:41

http://tvpolsat.i...dmore=5531

"Ślubna gorączka" wypada dość dobrze jak na sobotę, kiedy to Polsat zawsze słabo wypada, a tutaj aż 15% w 16-49. Za to "Fat Killers" dość słabo. Ale to dopiero pierwsze odcinki.
bardzo ważna osoba
16-09-2013 09:58

Pani Terentiew o "Dlaczego ja?":

- Jak kilka lat temu pierwszy raz oglądałam odcinek "Dlaczego ja?", to początkowo wydawało mi się to mało interesujące. Grają amatorzy, wszystko jest jakieś takie byle jakie. Ale po kilku minutach cała historia zaczyna wciągać tak, że ogląda się ją z otwartymi ustami - wspomina Terentiew.

Pani Terentiew o poziomie widzów Polsatu:

- Takie produkcje odnoszą sukcesy w stacjach komercyjnych, ale to nie musi pasować do TVP. Każdy kanał ma swojego przyzwyczajonego do pewnych rzeczy widza. A w tym wypadku jest tak, jakbym ja w Polsacie zaczęła pokazywać Teatr Telewizji.

Ĺšródło: http://wyborcza.p...wizje.html
Tam więcej o obecności seriali paradokumentalnych w tv.
Awatar
przyjaciel strony
16-09-2013 15:22

5 odcinków w tygodniu JEDNEGO paradokumentu to 2 odcinki porządnego serialu
Wole jakość a nie ilość!
rozkręcam się
16-09-2013 16:57

Witam! Czy ktoś orientuje sie ile odcinków będą miały nowe seriale oraz Must be the music, Got to dance i Top Chef?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-09-2013 17:27

MBTM - 11, seriale po 13, a Top Chef - 12. GTD nie wiem, bo to różnie bywało już z tym programem.
rozkręcam się
16-09-2013 17:58

Dzieki wielkie za odpowiedź!
wkręcam się
16-09-2013 19:31

rotalplus napisał(a):

5 odcinków w tygodniu JEDNEGO paradokumentu to 2 odcinki porządnego serialu
Wole jakość a nie ilość!

Wielu woli jakość, jednak jeden odcinek cotygodniowego "dużego" serialu kosztuje więcej niż 5 wydań "Dlaczego ja?". Na emisji paradokumentów można więc zarobić i to sporo.
Jednak najważniejszy we wszystkim jest umiar. A tego ostatnio Polsat nie ma.
Awatar
przyjaciel strony
16-09-2013 19:43

Czy ja wiem czy tak dużo.

Na paradokumencie CZYJA WINA to chyba nie zarobią
Udostępnij ten temat