Polsat - dyskusja ogólna

wkręcam się
23-11-2013 22:59

redaktor napisał(a):

Polsat poszukuje kandydatek na prezenterkę pogody. Zgłoszenia przyjmowane są na adres: rekrutacja@polsat.com.pl. Taką informację można przeczytać na pasku informacyjnym PN icon_smile

Witam icon_smile czy może mi Pan Redaktor powiedzieć do kiedy będzie prowadzona rekrutacja?
Pozdrawiam icon_wink
Awatar
redaktor tvpolsat.info
24-11-2013 12:35

Witam, nie mam takiej informacji ale można wysłać zgłoszenie i jednocześnie zapytać się ws. terminu końca rekrutacji icon_smile
wkręcam się
24-11-2013 13:35

Witam i pozdrawiam
Tak z czystej ciekawości: wiadomo może czy ktoś z dotychczasowych prezenterów odchodzi czy po prostu potrzebują "czwartego do brydża"??
Awatar
bardzo ważna osoba
24-11-2013 14:28

Palinka Sykut teraz gwiazdorzy w innych programach może nie ma czasu na prezentera pogody icon_smile
wkręcam się
24-11-2013 15:07

A czy do takiego zgloszenia zalacza sie zdjecie ? W ogole jak ma wygladac takowe zgloszenieicon_wink?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
24-11-2013 15:49

Ludzie! Przecież osoby, które udzielają się na tej stronie nie mają nic wspólnego z tym castingiem ani nie posiadają większej wiedzy od tych, którzy zadają pytania. Pytajcie się mailowo tych, którzy za rekrutację odpowiadają. To jest strona przyjaciół Polsatu, absolutnie nie jest to oficjalna strona Polsatu.

Na ten adres można wysyłać pytania:
rekrutacja@polsat.com.pl.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
24-11-2013 16:07

Nie wiadomo, czy ktoś odchodzi, czy po prostu poszukują nowej osoby / nowych osób, co do zdjęcia to raczej wypadałoby dołączyć aktualną fotografię do zgłoszenia icon_smile

No tak właśnie wynika z paska informacyjnego PN icon_smile
wkręcam się
24-11-2013 21:33

redaktor napisał(a):
Nie wiadomo, czy ktoś odchodzi, czy po prostu poszukują nowej osoby / nowych osób

Dzięki po prostu nie wiedziałem czy mnie coś ominęło
A było by szkoda gdyby Paulina Sykut-Jeżyna i/lub Mielna Rostkowska-Galant przestały przepowiadać pogodę
Z kolei ciekawie będzie zobaczyć kogoś nowego icon_smile
Udostępnij ten temat