Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
bardzo ważna osoba
14-09-2014 01:40

Mają fazę na te stare filmy, nie ma co...
icon_green
bywam tu czasem
14-09-2014 09:38

Kurczę, Kogel Mogel cały czas leci na TVP icon_green Ile razy nie spojrzę na gazetę to zawsze pisze Kogel Mogel, w ciągu tego roku ten film w TVP chyba z 10 razy leciał xD
Awatar
ekipa moderatorska
14-09-2014 10:49

Z tego co pamiętam, to był kiedyś ranking najczęściej emitowanych filmów i Kogel Mogel wygrał.
wkręcam się
16-09-2014 17:06

Wydaje mi sie, ze TV udalo sie juz ludziom mozgownice, na smietniki przerobic. Kiedes po godz 20:00 ndawalo sie filmy, a dzisiaj totalnie glupkowate programy z gotowaniem, kuchnia itd w tle.
Co to obchodzi faceta, ktory przyszedl z pracy, zjadl kolacje i chcialby zobaczyc jakis dobry film, jak kiedys. Takiego kiczu, jak teraz jeszcze nie bylo. Naprawde swiat idzie w jakims zwariowanym kierunku. Z ludzi robi sie po prostu kretynow. Mlodzi mysla, ze task juz musi byc, bo rosna razem z tym wariactwem, ale ja jako dinozaur poznej generacji widze, ze to jest totalne robienie z ludzi idiotow. Idioci lataja po kuchni i krzycza na siebie, a drudzy idioci przed telewizorami patrza na te go...a. Powiedzcie mi, z reka na sercu, czy nie wolelibyscie zobaczyc, o tej porze jakiegos dobrego filmu ?
Awatar
ważna osoba
16-09-2014 17:11

Wirtualnemedia opublikowały ranking codziennych seriali paradokumentalnych i chyba czas na zmiany...
Awatar
bardzo ważna osoba
16-09-2014 17:20

Co masz na myśli mówiąc czas na zmiany?
icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-09-2014 17:38

W rankingu bez sensu umieszczono serial "Malanowski i partnerzy", który nowe odcinki ma dopiero od tego tygodnia. Więc te dane dotyczą powtórek.

Co do zmian, to "Pielęgniarki" na 17:00. "Trudne sprawy" znowu na 14:45. Reszta do kasacji icon_lol.
Awatar
ekipa moderatorska
16-09-2014 19:35

Dawniej w porach nadawania swoich paradokumentów Polsat zdecydowanie wygrywał z TVN. Teraz to TVN jest górą, chodź z niewielką przewagą. I to jest główny powód porażki Polsatu pod względem oglądalności z TVN w dwóch pierwszych tygodniach września.

Do wymiany jest wszystko poza Malanowskim i Pielęgniarkami. Pozostałe mogą być emitowane w południe, albo na TV6, a nie na głównym Polsacie. Już ciekawiej zapowiadają się paradokumenty na TV4.
Udostępnij ten temat