Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-09-2014 13:37

Polsat zmienił ramówkę na 3 października. Anulowano film "Kogel-mogel". Zamiast będzie "Ciacho".
Awatar
bardzo ważna osoba
17-09-2014 13:50

Chyba się zorientowali, że to by była lekka przesada z emisją tego filmu.
icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
17-09-2014 17:25

W sportowym Fleszu powiedzieli, ze galę boksu z Moskwy w przyszłą sobotę, gdzie zawalczą dwaj Polacy o MŚ: Włodarczyk i Kołodziej pokażą w Polsacie i Polsacie Sport. To gala z boksy, więc walki wieczoru mogą być między 19-22 naszego czasu. A Polsat na ten czas zapowiada premierę Przygód Tintina. Będą to musieli zmienić.
bardzo ważna osoba
23-09-2014 19:27

Koniec Mundialu oznacza także kociec sportu live po Wydarzeniacg . Bardzo smutne.
Awatar
stały bywalec
29-09-2014 15:14

mam PYT. Co to zanaczy 18 października
6; Powrót programu &;Twoja twarz brzmi znajomo
Awatar
bardzo ważna osoba
29-09-2014 15:33

W przyszłą sobotę będzie KSW, a w następną mecz European Qualifiers: Polska - Niemcy.
icon_wink
Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
29-09-2014 17:13

Czy tylko ja mam wrażenie że Polsat dużo traci przez słabo zrobione reklamy swoich programów? (głównie m.in. MBTM, TzG, Top Chef). Jak widzę promocję u konkurencji (serial Lekarze, Mam talent, MasterChef czy wiele innych) mam ochotę je obejrzeć, bardziej mnie zachęcają. Pokazują skrót tego co zobaczymy, z małymi niedomówieniami - bardzo zachodnio. Jak widzę reklamę TopChefa, w którym jeden uczestnik coś opowiada, lub MBTM również z wypowiedzią jednego z uczestników lub jurorów, to w brzuchu mi się przewraca (mimo, że bardziej lubię polsatowskie produkcje). Czy ktoś podziela moją opinie??
bywam tu czasem
01-10-2014 19:54

Nie wiem gdzie to napisać w jakim temacie, ale czy Czwórki nikt już nie ogląda? Od kilku dni na Polsacie można widzieć "Informator" Czwórki, w którym reklamowane są programy z tego kanału, dodatkowo dzisiaj przy napisach końcowych "Dlaczego Ja?" lektor Polsatu podczas zapowiadania co za chwilę będzie zapowiedział również program "Na patrolu", który również leci na Czwórce. Mi to osobiście nie przeszkadza, ale tak dziwne, że nagle reklamuje się TV4, wygląda to jakby Czwórka dużo widzów straciła więc muszą się reklamować na Polsacie. W dodatku reklamują same paradokumenty, chodzi mi o "Na patrolu", "Policjanci i policjantki" i jeszcze gorsze "Sekrety sąsiadów" czy jakoś tak. Hmm tymi programami chyba nikogo nie zachęcą icon_wink
Udostępnij ten temat