Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
ekipa moderatorska
10-11-2014 17:31

Zdecydowanie tak. Polsat przegrywa z TVN jesienią tylko przez słabsze wyniki w paśmie popołudniowym. Trzeba to zmienić. Lepszego ruchu niż emisja od grudnia Pielęgniarek o 17:00 nie widzę.

Tak, jak rok temu Fakty dołowały przez Wawę Non Stop, ca czym zyskiwały Wydarzenia. Tak w tym roku role się odwróciły dzięki Szpitalowi.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-11-2014 14:23

Bardzo ciekawe zmiany w Polsacie od 29 grudnia. "Nowy dzień" zostanie wydłużony do 08:45. Następnie wszystko przesuwa się o 45 minut do przodu, bo znika powtórka "Pierwszej miłości" z 14:00.
Awatar
jestem zawsze
25-11-2014 15:14

Witam, wiadomo czy będzie 3 sezon seriali "Dzień który zmienił moje życie" i "Pielęgniarki" w Polsacie.
bardzo ważna osoba
25-11-2014 16:34

Zapewne będzie ponieważ takie projekty mają dobrą oglądalność icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-11-2014 18:14

A nie byłbym taki pewny icon_wink. Szykują się dwa nowe seriale, o czym piszemy w innym wątku. Jeden realizowany w Hiszpanii, drugi detektywistyczny, więc układ paradokumentów wiosną może się mocno zmienić. Chociaż akurat najbardziej zagrożone wylotem to jest "Dlaczego ja?" icon_wink.
bardzo ważna osoba
25-11-2014 18:18

Ja bym wolał jednak żeby wyleciały "Trudne Sprawy" icon_wink
Awatar
jestem zawsze
25-11-2014 20:32

Ja wolałem aby wyleciało "Trudne Sprawy" i "Dlaczego Ja"
Awatar
redaktor tvpolsat.info
06-12-2014 12:43

Wczorajsza realizacja Miss Supranational 2014 oczywiście na najwyższym poziomie. Były śmieszne sytuacje kiedy to jedna z uczestniczek przewróciła się schodząc ze schodów, czy to że, przy odczytywaniu, które przechodzą dalej odczytano Miss Thailand (Tajlandii) pokazano też Miss Tajlandii a tymczasem zaczęła iść Miss Kanady - bo myślała, że to ona - już się cieszyła itp. a tu zonk popełniła icon_smile Reprezentantka Polski została IV Wicemiss Supranational 2014 icon_wink

Warto dodać, że podczas napisów końcowych w części z podziękowaniami było Special thanks to: MUZO.FM

25-lecie Miss Polski też zapowiada się super icon_smile
Udostępnij ten temat