Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
wkręcam się
08-01-2015 22:00

krzychu00012 napisał(a):

Emil napisał(a):

Może jeszcze nawiążą współpracę w celu rozwoju Muzo.fm, skoro tak bardzo się lubią z tą stacją radiową.
icon_biggrin

RFM Fm jest znana co oznacza dużą oglądalność + Polsat + reklama = Wielkie przychody.

"Wielkie przychody"? To wielka przesada.
Reklamy podczas transmisji będą niewiele droższe niż pozostałych reklam z prime time w lutym, więc o żadnych większych wpływach nie ma mowy. Przypominam, że mamy midseason icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-01-2015 00:33

To jest bardziej coś na zasadzie barteru. RMF FM będzie promować koncert w Polsacie, a Polsat RMF FM i jest miło icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
09-01-2015 17:29

Od dawna ze sobą współpracują. RFM to największe radio, wiec lepszego partnera Polsat nie mógł mieć. Wydaje mi się, że gala z okazji 20 lecia RMFu też była w Polsacie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
11-01-2015 14:57

Polsat to chyba nie dokończy serialu "Bez litości"? Dzisiaj ostatnia emisja, a za tydzień już "Sami swoi", potem "Jak rozpętałem II wojnę światową". Emisja urwie się więc na 5 odcinku, licząc tymi podwójnymi odcinkami.

Nie będzie więc: odc. 06: Miasto w ogniu i odc. 07: Zemsta jest moja. Widocznie oglądalność jest bardzo słaba.
Awatar
ekipa moderatorska
11-01-2015 15:11

W ramówce na styczeń były przewidziane te odcinki, więc na pewno spadły przez oglądalność.
Awatar
ważna osoba
12-01-2015 13:24

A Cisza nad rozlewiskiem u konkurencji miała ponad 4 mln... chyba jednak warto dawać własne, premierowe seriale zimą.
Awatar
ekipa moderatorska
12-01-2015 17:24

W styczniu ceny reklam są najniższe. Około 3 razy tańsze niż np jesienią. Więc drogi program nie zarobiłby na siebie podczas emisji w tym okresie czasu. TVP ma abonament, więc tym nadrabia.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-01-2015 17:29

Wracając do "Bez litości", to sami się podłożyli, bo przecież niedawno ten serial był w Czwórce, więc po co go było znowu wałkować, tym razem w Polsacie.
Udostępnij ten temat