Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-05-2016 11:50

Z innych ciekawostek, 12 czerwca nie będzie "Wydarzeń" w głównym Polsacie, bo mecz Polaków.

W czasie EURO 2016 około 23:55 w Polsacie piętnastominutowy magazyn "Highlights EURO 2016". To chyba z bramkami.
Awatar
ekipa moderatorska
19-05-2016 12:42

Posterunkowy napisał(a):

Staszek napisał(a):

W sobotę 4 czerwca Polsat pokaże X Płocką Noc kabaretową. To ten kabareton z którego TVP zrezygnowało w ostatniej chwili.

Ciekawa sprawa...
Tego dnia, gdy odbywała się impreza, w necie widziałem zdjęcia z Płocka, spod amfiteatru wozów TVNu
Jak oni to rozwiązali?

TVN tam był pewnie aby przeprowadzić wywiady. Z tego co czytałem to imprezę filmowała jakaś zewnętrzna firma.
Awatar
bardzo ważna osoba
19-05-2016 13:57

Konieczne jest, aby w jesiennej ramówce pojawił się cykl kabaretowy.

4 czerwca jest też Opole. Ciekawe co będzie miało większą oglądalność?
Edytowane przez Felippe dnia 19-05-2016 14:09
Awatar
ekipa moderatorska
19-05-2016 15:36

Polsat ma tydzień wcześniej swój kabareton W Sopocie., Więc widzowie mogą mieć trochę przesytu kabaretów.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-05-2016 15:42

Kabarety będą przez całe wakacje w soboty o 20:00. Tylko, że większość to będą powtórki icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
19-05-2016 15:49

No chyba , że Polsat poprzejmuje pozostałe kabaretony z TVP to wtedy nie będzie powtórek lub będzie ich bardzo mało. icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
19-05-2016 17:51

Polsat pokaże na swojej głównej antenie 4 z 6 meczy Ligi Światowej Siatkarzy w czerwcu z udziałem Polski. Prawdopodobnie może być komplet transmisji. Dwa ostatnie mecze nakładają się z 1/8 piłkarskiego Euro i jeszcze nie wiedzą które mecze piłkarskie pokażą. Wtedy może się zrobić miejsca dla dodatkowych meczy Siatkówki.

Poza tym długość studiów przy Euro 2016 na głównej antenie jest zaskakująco duża, często po godzinie przed lub po.
Awatar
rozkręcam się
19-05-2016 18:05

Staszek napisał(a):

Posterunkowy napisał(a):

Staszek napisał(a):

W sobotę 4 czerwca Polsat pokaże X Płocką Noc kabaretową. To ten kabareton z którego TVP zrezygnowało w ostatniej chwili.

Ciekawa sprawa...
Tego dnia, gdy odbywała się impreza, w necie widziałem zdjęcia z Płocka, spod amfiteatru wozów TVNu
Jak oni to rozwiązali?

TVN tam był pewnie aby przeprowadzić wywiady. Z tego co czytałem to imprezę filmowała jakaś zewnętrzna firma.
To ekipa TVN realizowała to widowisko - pewnie byli tylko wynajęci przez organizatora imprezy, który ma teraz prawa do nagrania i Polsat pokaże to co TVN zarejestrował icon_razz.gif
Udostępnij ten temat