Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
jestem zawsze
24-06-2016 22:29

Ewentualnie wyskoczą z komunikatem o przełożeniu emisji na inny, nieokreślony dzień icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-07-2016 15:13

Pisałem jakiś czas temu, że kręci się nowy serial Polsatu i nadal się kręci: https://www.insta...HexDNoD_yD, więc pewnie premiera jesienią.
Awatar
ekipa moderatorska
05-07-2016 21:50

Dziwne, ze nic oficjalnego nie ogłosili związanego z tym serialem.
Awatar
bardzo ważna osoba
05-07-2016 22:55

MN napisał(a):

Pisałem jakiś czas temu, że kręci się nowy serial Polsatu i nadal się kręci: https://www.insta...HexDNoD_yD, więc pewnie premiera jesienią.

Ta, albo odłożą na półkę jak niewypał z tego sezonu.
Awatar
ekipa moderatorska
07-07-2016 21:17

Staszek napisał(a):

Jesienią wrócą:

Hells Kitchen,
Top Chef gwiazdy,
Nasz nowy Dom,
Taniec z Gwiazdami,
Twoja twarz Brzmi Znajomo.

Wiec zostają dwa wolne miejsca na duże programy rozrywkowe w soboty i niedziel o 20:00. gdyby Must be the Music miało wrócić to już zapraszaliby na castingi. Żadnych przecieków na razie nie widać.

Nie wiadomo co z Surprise Surprise, czy puszczą w wakacje, czy po jakiś przeróbkach dadzą program jesienią.

Cytuję sam siebie, bo minął miesiąc i Polsat nie ogłosił żadnego nowego programu. Zostały niecałe dwa miesiące do startu ramówki jesiennej, a w Polsacie są miejsca na dwa duże programy. Czyżby nie planowali nic nowego i wypełnienie sobót i niedziel o 20:00 filmami? A może zmienia porę emisji jednego z programów emitowanych w tygodniu i dadzą na weekend?
Awatar
bardzo ważna osoba
07-07-2016 22:20

Myślę, że "Top Chef. Gwiazdy od kuchni" przerzucą na sobotę lub niedzielę.
Awatar
bardzo ważna osoba
09-07-2016 10:25

Super Express podaje, że Polsat wraz Akson Studio planuje stworzyć serial o żonach polskich piłkarzach, czyli tzn. WAGs.

- Będzie to serial inspirowany prawdziwymi postaciami. Piękne, sławne i bogate, tak w skrócie można opisać nasze bohaterki. Ten pomysł szefostwo miało już kilka lat temu w czasie mistrzostw rozgrywanych w naszym kraju, ale wtedy piłkarze szybko odpadli i nie było dobrej atmosfery wokół reprezentacji, takiej, jaka jest teraz. Produkcji podjął się Michał Kwieciński i jego firma Akson - mówi nam jeden z pracowników Polsatu.
Awatar
ekipa moderatorska
09-07-2016 10:33

Pomysł bardzo dobry. Według mnie najbardziej chwytliwy z ostatnich propozycji.
Udostępnij ten temat