Gotowanie powoli się kończy, teraz wszyscy zaczynają podróżować za jeden uśmiech lub jednego dolara do egzotycznych krajów, a ludzie uwielbiają to podpatrywać. Wróciła też moda na różnego rodzaju reality show, ludzie na oczach publiczności pobierają się, odchudzają, rozwodzą, głodują, zamykają się w więzieniu na własne życzenie itd.
Nina Terentiew też pośrednio dementuje plotki o zakończeniu "Tańca z Gwiazdami" i "Świata według Kiepskich". "Kiepskich" i "Przyjaciółki" uznaje za hity stacji.
Jestem przywiązana do serialu "Przyjaciółki", do tych czterech dziewczyn, w których życiu bardzo wiele kobiet może odnaleźć własne losy i własne problemy. Pewnie dlatego realizujemy już ósmy sezon tego serialu, choć nie planowaliśmy aż tylu. Podobnie jest z "Kiepskimi", którzy już wkrótce będą świętować 500 odcinek, i choć każdy z tych odcinków był powtarzany kilkadziesiąt razy, to widzowie wciąż chcą to oglądać.
I oczywiście hitem Polsatu były i będą koncerty.
Jednak nasza publiczność naprawdę lubi się bawić przy dźwiękach fantastycznej muzyki, na koncertach z ogromną ilością gwiazd, z kraju i ze świata, tak jak ostatnio w wielkim kilkudziesięciotysięcznym tłumie, gdzie energia tych, którzy bawią się na żywo udziela się tym, którzy zasiadają przed telewizorami. Z przyjemnością obejrzałam wyniki naszego ostatniego koncertu na Stadionie Narodowym. I wiem, że publiczność zarówno przez telewizorami jak i ta zgromadzona na żywo pod sceną kocha wspólną zabawę. Tego typu koncertów robimy każdego roku w Polsacie kilkanaście.
http://gwiazdy.wp...048929409a.