Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
05-03-2013 12:42

Mam pytanie przerzucając kanały, zatrzymałem się na chwilę na głównym Polsacie i zobaczyłem reklamę filmu Avatar.
I usłyszałem jak lektor czytający zapowiedzi mówił "po raz pierwszy w telewizji" nie no ubawiłem się ja ten film już dawno temu widziałem na Canal plusie.

Czemu Polsat kłamie?? Chyba powinno być po raz pierwszy w otwartej telewizji, albo po raz pierwszy w Polsacie, a nie takie kłamstwa. Wielu ludzi pewnie uwierzy w to zwłaszcza, tych co nie posiadają platform cyfrowych, ale tak się nie robi. To reklama w dodatku fałszywa, nie sprecyzowana.
piszę coraz więcej
05-03-2013 13:07

Adrian 18 Prawie każda stacja taką premierę mówi "po raz pierwszy w telewizji". Zresztą co za różnica czy dany film/serial leciał już na kanale premium, do którego nie wszyscy mają dostęp, czy nie? Moim zdaniem robisz z igły widły icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
05-03-2013 13:19

nazwij to jak chcesz, a myślę, ze jest dużo ludzi co się ze mną zgodzi, bo reklama reklamą, niech sobie robi reklamują, ale zgodnie z prawem, bo niedługo na tele 5 poleci jakiś film i też będzie po raz pierwszy w TV.

Dlatego należy precyzować to hasłem, po raz pierwszy w naszej stacji, albo po raz pierwszy w otwartej telewizji. I tego zdania się będę trzymał, i ni każdy się z nim musi zgodzić, ja to szanuje.
Awatar
bardzo ważna osoba
05-03-2013 13:42

@adrian 18 złóż zawiadomienie do prokuratury będa mieli dzieciaku ubaw z Ciebie
Awatar
bardzo ważna osoba
05-03-2013 13:44

Jarek haha Dokładnie icon_lol
Awatar
redakcja tvpolsat.info
14-03-2013 20:39

Z ciekawostek, w Wielką Sobotę, Wielkanoc i Lany Poniedziałek w Polsacie nie będzie "Nowego dnia". Zamiast będą filmy i seriale dla dzieci. Z kolei od 2 kwietnia w dni powszednie znikają poranne seriale animowane, a w zamian pojawi się "Rodzina zastępcza plus".
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
14-03-2013 20:42

Uwielbiam RZ i RZ+, ale w ten sposób zniechęcają mnie coraz bardziej do oglądania tego serialu. Niech Ibisz zorganizuje teleturniej z wiedzy o serialu, wsiadam w auto i jadę do Warszawy. Znam ten serial na pamięć.
Awatar
przyjaciel strony
15-03-2013 08:20

TVP miało program/teleturniej ze znajomości swoich seriali - "Kochamy Polskie Seriale", więc i 1pol może kiedyś będzie miał icon_smile. Trochę seriali się w Polsacie przewinęło przez te lata, dobrze to widać po ramówkach ATM Rozrywka i Polsat2 icon_wink.
Udostępnij ten temat