Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
ekipa moderatorska
19-09-2013 18:49

Jest minimalna tendencja wzrostowa. Jak się utrzyma, to za tydzień z Avatarem mogą wygrać z TVN.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-09-2013 17:16

No niestety wczoraj Polsat przegrał z TVN i stracił względem ubiegłego tygodnia. Ale po przeczytaniu, jakie wyniki mają czwartkowe seriale (news u nas), jakoś mnie to nie dziwi. "2XL" jest liderem pasma, ale z wynikami dość przeciętnymi. Gorszymi od tego, co osiągały rok temu w tym paśmie "Przyjaciółki" i wiosną "Na krawędzi". O "Hotelu 52" w ogóle nie wspominam, bo tutaj wyniki są bardzo słabe.
Awatar
ekipa moderatorska
20-09-2013 18:13

Biorąc pod uwagę cyfryzację, to wynik 2Xl można uznać za niezły. Poza tym jesienią powinny programy zyskiwać widzów. Natomiast Hotel 52 to porażka. Na pewno nie będzie kontynuacji.
To nie koniec świata też powinno się utrzymać.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-09-2013 19:41

"Hotel 52" już przed pierwszym ściągnięciem z anteny dołował w wynikach, ale teraz już jest rzeczywiście źle. Mamy chyba ten sam efekt, co w "Szpilkach na Giewoncie" po zniknięciu głównej bohaterki.

PS W najnowszym odcinku "Hotelu 52" Maciej Musiał zdejmie koszulkę - więc oglądalność w grupie 11-16 (dziewczynki) wzrośnie znacznie icon_lol.
Awatar
bardzo ważna osoba
20-09-2013 22:04

Boże jak ja nienawidzę Maćka Musiała icon_evil
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-09-2013 18:26

Piątek znowu przegrany, ale to się jakoś nie dziwię, bo TVN ma wtedy Superkino. Wczoraj 16,8% do 12,6% dla TVN w 16-49.
rozkręcam się
21-09-2013 19:22

Polsat wygrywa z TVN w poniedziałki i minimalnie w środy. Wtorek w tym tygodniu był raczej wyjątkiem niż regułą. 'Avatar' niewątpliwie pomoże w przyszłym tygodniu, ale i tak nie da pozycji lidera w 16-49 w skali całego tygodnia. Tej jesieni karty już zostały rozdane.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-09-2013 15:53

Wyniki seriali: swiatseriali.pl/o...

Jak widać, bardzo dobrze radzi sobie "Pierwsza miłość", "Kiepscy" nadal w formie, ale to chyba wyniki tych odcinków z 19:30 lub jakieś sumaryczne, nie wiem dokładnie, jak to jest liczone w tym rankingu. Dobrze, jak na swoją porę, też "Malanowski" i "Dlaczego ja?".
Udostępnij ten temat