Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
ekipa moderatorska
08-01-2014 21:39

Jeżeli to prawda to będzie to główny punkt ramówki. Ibisz pewnie będzie prowadził, a ten pilot co nagrywali nie wypali. Ciekawe tylko w jaki dzień będzie emisja. Wcale się nie zdziwię, jak zrobią przerwę dla 1mbtmtm.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
09-01-2014 11:55

Jeżeli to będzie prawda z "Tańcem..." w Polsacie to proponuję na pierwszy ogień zaprosić Karolinę Szostak icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
20-01-2014 14:29

Pojawiła się ramówka na luty. Same powtórki powtórek. Wyjątki to kabarety w niedziele o 20:00. Dwie nowe gale + Rozdanie nagród Niegrzeczni. Będzie jedna gala boksu w sobotę o 22:00. I co ciekawe ślubna gorączka wraca z nowymi odcinkami już w połowie lutego w soboty o 17:45. Repertuar filmowy za to wygląda lepiej, widzę kilka niezłych filmów, których nie przypominam sobie na Polsacie, jak Slumdog. I widać, że kupili sporo nowych polskich filmów, które dalej będą emitowane sobotnie wieczory. A po nocach będą lecieć powtórki Bundych.
rozkręcam się
20-01-2014 16:08

Hm.. szczerze mówiąc sząłu nie ma.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
20-01-2014 16:24

Staszek napisał(a):

Pojawiła się ramówka na luty. Same powtórki powtórek. Wyjątki to kabarety w niedziele o 20:00. Dwie nowe gale + Rozdanie nagród Niegrzeczni. Będzie jedna gala boksu w sobotę o 22:00. I co ciekawe ślubna gorączka wraca z nowymi odcinkami już w połowie lutego w soboty o 17:45. Repertuar filmowy za to wygląda lepiej, widzę kilka niezłych filmów, których nie przypominam sobie na Polsacie, jak Slumdog. I widać, że kupili sporo nowych polskich filmów, które dalej będą emitowane sobotnie wieczory. A po nocach będą lecieć powtórki Bundych.

Wykupił Polsat jakąś nową wytwórnię filmową , że wyemituje tego "Slumdoga " ? Wydaje mi się , że "Slumdog" ostatnio puszczali TVNie jakieś 2-3 lata temu .
Awatar
ekipa moderatorska
20-01-2014 18:52

Slumdog jest od FOXa, więc tu nie ma nic nowego. Warner Brothers też w tym maczali palce, stąd TVN miał wcześniej.

Na pewno kupili jakąś część Disneya, dlatego mnóstwo ich animacji leci przez ostatnie miesiące. Disneya miało zawsze TVP. Ale ostatnio Puls pokazywało Piratów z Karaibów, także może coś się zmieni w tym temacie.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
21-01-2014 16:01

Dyrektor do spraw projektów specjalnych, Marcin Perzyna odchodzi z Polsatu.

Marcin Perzyna zrezygnował wczoraj z funkcji dyrektora do spraw projektów specjalnych Telewizji Polsat i odchodzi ze stacji. Teraz zajmie się rozwojem swojej firmy Festival Group.
- Polsat to bardzo dynamicznie rozwijająca się stacja telewizyjna, cieszę się, że udało mi się tam zrealizować z sukcesami duże i małe programy, które umocniły jej pozycję i zwiększyły oglądalność. Nadszedł czas na nowe projekty i rozwój mojej firmy Festival Group. Wierzę, że w przyszłości przyjdzie mi jeszcze nie raz pracować dla prezesa Zygmunta Solorza-Ĺťaka, który jak się przekonałem, nie boi się medialnych wyzwań - powiedział dla portalu Wirtualnemedia.pl Marcin Perzyna.

http://www.wirtua...-z-polsatu
info: wirtualnemedia
Edytowane przez Posterunkowy dnia 21-01-2014 16:16
Awatar
przyjaciel strony
21-01-2014 18:37

Ciekawe zatem czy zmieni się coś w związku z jego odejściem: mam na myśli TOPtrendy i TOPofTHEtop.
Udostępnij ten temat