Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
ekipa moderatorska
21-01-2014 18:52

To wielka strata dla Polsatu. Ale będzie pewnie tak, że dalej będzie robił koncerty dla Polsatu, ale już nie jako pracownik, ale właściciel własnej firmy.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-01-2014 08:00

Ciąg dalszy historii z odejściem p.Perzyny.

Wczoraj informowaliśmy, że Marcin Perzyna zrezygnował z funkcji dyrektora do spraw projektów specjalnych w Telewizji Polsat, które sprawował od 2006 roku. - Polsat to bardzo dynamicznie rozwijająca się stacja telewizyjna, cieszę się, że udało mi się tam zrealizować z sukcesami duże i małe programy, które umocniły jej pozycję i zwiększyły oglądalność - mówił Wirtualnemedia.pl we wtorek Perzyna, który zapowiedział zamierza teraz rozwijać własną firmę Festival Group.

Tomasz Matwiejczuk, rzecznik prasowy Telewizji Polsat, poinformował nas jednak, że o zakończeniu współpracy z Perzyną zdecydował w poniedziałek zarząd spółki. Nie chciał komentować przyczyn tej decyzji.
Nieoficjalnie mówi się, że zarząd Polsatu miał utracić zaufanie do Perzyny.

http://www.wirtua...em-perzyna
info: wirtualnemedia
Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
31-01-2014 15:03

Mało kto o tym wie, ale Polsat doczekał się w końcu oficjalnego profilu na Facebooku...co prawda profil powstał rok temu, ale jego wzmożona aktywność pojawiła się dopiero pod koniec roku. icon_wink
https://www.faceb...com/polsat
Awatar
bardzo ważna osoba
31-01-2014 16:00

Widać, że nawet aktywność na Facebooku nie interesuje Polsatu, a szkoda. Nawet Polsat News nie ma swojego jednego profilu, na którym mogliby wrzucać jakieś informacje, bo po co.
icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-01-2014 19:07

Spróbuję zweryfikować, czy to oficjalny profil, bo jakoś wygląda nie za ładnie icon_wink.
Awatar
jestem zawsze
07-02-2014 16:25

wiadomo kiedy będzie II sezon serialu "Na krawędzi" w Polsacie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-02-2014 16:28

Najwcześniej jesienią w Internecie, jeśli oczywiście nic się nie zmieniło. Co do emisji w Polsacie, to nie wiem, ale oczywiście dopiero po umieszczeniu wszystkich odcinków w IPLI.
Awatar
bardzo ważna osoba
07-02-2014 16:33

Skoro w Polsacie będzie dopiero po wydaniu wszystkich odcinków w ipla, to wątpię w wysoką oglądalność serialu.
icon_wink
Udostępnij ten temat