Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
ekipa moderatorska
02-09-2014 22:10

Polsat w ubiegłym roku wykupił na 4 lata prawa do wszystkich MŚ w Kolarstwie. Czy to na szosie, juniorów, kobiet, torowych, czy BMX.
Awatar
jestem zawsze
03-09-2014 15:27

Witam, czy to są nowe odcinki serialu "Dzień który zmienił moje życie" bo mi się wydaje że to są stare odcinki bo nie ma napisu premiera pod logiem polsatu i na dodatek widziałem wszystkie odcinki tego serialu i proszę o najszybszą odpowiedź na to pytanie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-09-2014 15:51

Nowiusieńkie: http://www.ipla.t...Moje-Zycie. Pierwsza seria miała 40 odcinków. Powyżej 40 są nowe. A to, że Ci się aktorzy powtarzają, to normalne w tych serialach icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
03-09-2014 16:05

Niektórzy "aktorzy" mają już chyba jakieś zatrudnienie w Tako Media z zapewnionymi rolami pierwszoplanowymi, bo wiele osób można zobaczyć w Dlaczego ja?, Trudnych sprawach czy właśnie Dniu, których zmienił moje życie. Nawet dobrze, że tak jest, bo umieją jakoś grać i nadają się do pewnych ról, a tacy nowicjusze z ulicy mogliby nie dać rady.

Co do Dnia, który zmienił moje życie, to w nowym sezonie zmienił się niestety lektor, który opowiada historie. Szkoda, bo poprzedni, znany z innych produkcji wrocławskiego producenta był lepszy i przyjemniejszy dla ucha. Przynajmniej takie jest moje zdanie.
icon_confused
bywam tu czasem
03-09-2014 20:10

Mam głęboki żal do Polsatu o zakodowanie mistrzostw świata. 10 mln. ceremonii otwarcia, 5 mln. meczu Polska-Serbia, to nie są satysfakcjonujące wyniki? A wczorajszy mecz ile osób obejrzało? Z 1 mln ludzi? No tak, Polsat Volleyball można za darmo obejrzeć w Cyfrowym Polsacie, więc może trochę więcej. Tylko nie wszyscy wybierają tego operatora telewizyjnego. Ja nie zamierzałem płacić 100 zł za obejrzenie meczów. Wydaje mi się, że Telewizja Polsat dosyć że jest nielubianą stacją w Polsce, m.in. przez polskich kibiców, to jeszcze zmarnowała szansę na dużą widownie i poprawienie sobie wyników.
Przed nami eliminacje do Euro 2016 we Francji. W najbliższą niedzielę odbędzie się mecz Polska-Gibraltar. Może wbrew wcześniejszym zapowiedzą drogi panie Solorzu, zakoduje pan ten mecz i może wszystkie mecze eliminacyjne, zarobi pan wówczas na tym dużo szmalu, ale przed wszystkim mecz Polska-Niemcy, co? A jak Polska awansuje do fazy grupowej ME to Polsat, który jest jedynym posiadaczem licencji na terenie naszego kraju, zakoduje wszystkie mecze?
Mówi się, polityka TVN jest niedorzeczna, ale polityka Telewizji Polsat jest żenująca.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-09-2014 18:46

3 października w Polsacie o 22:00 po "Tańcu z gwiazdami" "Kogel-mogel", polska komedia z 1988 roku.

To chyba pierwsza emisja tego filmu w Polsacie.
Awatar
bardzo ważna osoba
13-09-2014 19:19

Chyba właściciel praw do tego filmu sprzedaje je po jakiejś promocji, bo to będzie chyba czwarta już telewizja, która będzie emitowany, po TVP, TVN czy Kino Polska.
icon_wink
Awatar
przyjaciel strony
14-09-2014 01:29

Ponadto, że Kogel-mogel wczoraj, po TVoP leciał na Dwójce.
Udostępnij ten temat