Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-09-2015 18:35

To już przechodzi ludzkie pojęcie.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
30-09-2015 19:07

Ten scroll jest bez sensu. Wisi przez ponad połowę każdego programu, to zmniejsza komfort oglądania. Dobrze, że na "Wydarzeniach" przynajmniej nie zaśmiecają ekranu icon_wink
bardzo ważna osoba
01-10-2015 10:39

Gdy coś ważnego dla Polski się działo nie robili takich scrolli. To jest komedia. Nawet Na Polsacie Sport ten pasek był co chwilę. Oni na serio myślą, że kogoś poza kilkoma firmami, to obchodzi?
Awatar
jestem zawsze
11-10-2015 20:44

Tymczasem z moich informacji wynika jeden z koncertów jubileuszowych grupy Ich Troje (z okazji ich 20 lecia działalności scenicznej) zostanie pokazany w Polsacie. Zespół rozpoczyna trasę jubileuszową w listopadzie a kończy w czerwcu więc możliwe że któryś z planowanych widowisk zostanie pokazany na antenie Polsatu. Zwłaszcza że potencjalną współpracę grupy Ich Troje z Polsatem anonsował już sam Michał Wiśniewski w czasie koncertu w Zielonej Górze podczas "Disco pod Gwiazdami" w sierpniu tego roku. Rozpiska dat potencjalnych koncertów jest w tym miejscu: http://www.ichtro...ates/c2387
Szersze informacje mają być znane zapewnie niebawem gdyż grupa Ich Troje chce któryś ze swoich koncertów zarejestrować i wydać na nośniku blue-ray.
Awatar
ważna osoba
30-10-2015 17:08

Tak się zastanawiam dlaczego w piątek o 22 jest typowe kino dla mężczyzn, jakieś filmy sf gdzie dwugodzinne pasmo wcześniej jest skierowane typowo dla kobiet bo jest taniec. Uważam że zaraz po nim powinny być filmy kierowane dla kobiet jak np. komedie romantyczne. Wydaje mi się że na odwrót jest z wtorkiem. Nie znam danych ale czy nie jest tak że Hell's kitchen ma bardziej męską widownię? I dlatego Skazane kierowane dla kobiet mają o wiele niższą? Być może nie do końca przemyślane jest to jakie pasma mają być do kogo kierowane.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-11-2015 14:46

KRRiT zajmie się "Ĺťyciem Pi" : http://www.wirtua...w-zyciu-pi
bardzo ważna osoba
04-11-2015 18:03

Dla mnie to jest bez sensu tym bardziej że Polsat przeprosił za całe zajście icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-11-2015 19:12

KRRiT - pierwsza do zajmowania się głupotami, a ostatnia do ważnych rzeczy, typu wydanie koncesji icon_wink.
Udostępnij ten temat