Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-04-2016 12:21

Felippe napisał(a):

Dobrze by było, aby Polsat dogadał się z organizatorami wszystkich kabaretonów, jakie pokazywała dotychczas TVP2, czyli: Mrągowo, Koszalin i Kielce, i wyemitował je na swojej antenie.

Jak najbardziej jestem za! To co wyprawiają teraz w TVP przechodzi ludzkie pojęcie.
Awatar
bardzo ważna osoba
28-04-2016 12:24

I do tego Polsat powinien na jesień zrobić swój własny kabaretowy program.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
28-04-2016 13:00

Polsat taki biedny, że musi się podpierać pieniędzmi jeszcze biedniejszej TVP, i to publicznymi, no kto to widział, paranoja icon_confused
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-05-2016 17:31

TVN latem z aż trzema polskimi premierami - "Na Wspólnej", "Projekt Lady" i "Dom marzeń". Co na to Polsat icon_wink? Pewnie niestety nic.
Awatar
ekipa moderatorska
01-05-2016 18:31

Parę kabaretów, jakieś koncerty i końcówka Euro 2016. I tyle.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-05-2016 21:48

MN napisał(a):

TVN latem z aż trzema polskimi premierami - "Na Wspólnej", "Projekt Lady" i "Dom marzeń". Co na to Polsat icon_wink? Pewnie niestety nic.

Może puszczą coś z tego co było dotąd tylko w Player.pl icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
02-05-2016 07:52

Powinni pomyśleć o czymś nowym. Kiedyś Polsat był naprawdę dobry seriale typ:
Synowie, Mamuśki icon_green, Miodowe Lata(do puki nie zepsuli) A teraz? Od 8 do 14 : Trudne sprawy, Dlaczego ja?, Dzień, który zmienił moje życie, Pielęgniarki, i wszystko "na jedno kopyto". Dopiero potem Pierwsza miłość. Dlaczego tak? Ok wymyślili trudne sprawy, wielki sukces to może warto znowu usiąść razem z Niną i poważnie pomyśleć? Życzę dla Polsatu dużo dobrego.
Awatar
stały bywalec
09-05-2016 17:38

POLSAT jak zawszę zapowiadał swoje edycje tak jakoś cicho ( mam na myśli TZG , MBTM , TTBZ .TCH ) może jakaś rewolucja ? icon_smile Polsat planuje podmieniać miejscami albo później zacząć ramówkę .
Udostępnij ten temat