Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-05-2016 12:17

A może lepiej niech nie robią seriali, bo wszystkie ostatnio to klapy. O zgrozo - ostatni serialowy sukces to... "Przyjaciółki" icon_wink.
piszę coraz więcej
17-05-2016 13:47

I nie zapominajmy o Pierwszej Miłości.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-05-2016 13:56

Oj, "Pierwsza miłość" to nie jest sukces pani Niny icon_wink. Z kolei inny serial - "Samo życie", który notował jeszcze przyzwoite wyniki, pani Nina zdjęła i zastąpiła klapą pt. "Linia życia" icon_wink.

Krótko mówiąc, pani Nina nie ma ręki do seriali icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
17-05-2016 14:17

Może nie opisujmy klap serialowych polsatu bo to jest długa lista. Mogliby zatrudnić kogoś, kto ma głowę do seriali. Tylko bez kolejnych serialu typu : trudne sprawy dlaczego ja? Dziwne sprawy, Dlaczego ksiądz? Mój pies. Czy innych dziwnych nazw z taką samą tematyką. Tego typu seriali jest za dużo.

Co do pierwszej miłości - jeden z lepszych seriali icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
17-05-2016 14:51

Polsatus napisał(a):
Co do pierwszej miłości - jeden z lepszych seriali icon_smile

Był, kiedyś.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-05-2016 16:09

Polsatus napisał(a):

Może nie opisujmy klap serialowych polsatu bo to jest długa lista.

Ale było kiedyś czwartkowe pasmo serialowe, które ciągnęło całą stację. "Szpilki na Giewoncie" robiące nawet 30% w komercyjnej.
Awatar
ekipa moderatorska
19-05-2016 11:19

W sobotę 4 czerwca Polsat pokaże X Płocką Noc kabaretową. To ten kabareton z którego TVP zrezygnowało w ostatniej chwili.

Studio przed meczem otwarcia Euro 2016 (początek o 21:00) rozpocznie się w głównym Polsacie o 20:00.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
19-05-2016 11:30

Staszek napisał(a):

W sobotę 4 czerwca Polsat pokaże X Płocką Noc kabaretową. To ten kabareton z którego TVP zrezygnowało w ostatniej chwili.

Ciekawa sprawa...
Tego dnia, gdy odbywała się impreza, w necie widziałem zdjęcia z Płocka, spod amfiteatru wozów TVNu
Jak oni to rozwiązali?
Udostępnij ten temat