Polsat - dyskusja ogólna

Awatar
bardzo ważna osoba
13-08-2012 01:34

Czyli widać, że będzie to część porannej jesiennej ramówki Polsatu. Ja lubię oba seriale i nie mam nic przeciwko. Mimo, że kilka dni temu 1. odcinek "Świata według Kiepskich" był na Polsacie 2 oraz powiązanej z Grupą Polsat - ATM Rozrywce
smile1wink
Awatar
jestem zawsze
13-08-2012 20:17

Ciekawe czy do ramówki uda się im jeszcze wcisnąć powtórki "Malanowskiego i Partnerów" (z ubiegłego dnia) oraz "Trudnych Spraw" (od 1 odcinka) które na moje oko też powinny być o poranku skoro mamy już tam serial "Dlaczego Ja" icon_smile
Moim zdaniem mogliby nie bawić się w odgrzewanie kotletów tylko zaproponować o poranku powtórki z dnia ubiegłego tak jak to mamy w przypadku na przykład "Pierwszej Miłości" które nie wiem jak teraz ale wiosną były o godzinie 14:00 icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
13-08-2012 23:20

Poland HD, to jedź do Solorza, zaproponuj mu swój kanał na swój koszt, uruchom go i emituj wszystko w godzinach jakie ci się podobają
smile1wink
bywam tu czasem
15-08-2012 03:58

KM napisał(a):

@Polandzie - wszystko jest lepsze od call-tv. Ty piszesz o dwugodzinnym takim programie. Chyba nie wiesz co mówisz. Gdybym miał pistolet pod ręką strzeliłbym sobie w głowę z rozpaczy, że coś takiego serwują widzom i zdzierają pieniądze z biednych ludzi, którzy ŁUDZĄ SIĘ, że coś wygrają. Polsat właśnie powinien usunąć takie "programy".

Dokładnie tak. Zgadzam się. TVN usunął wszytskie tego typu programy ze swojej ramówki rok temu. Widocznie stwierdzili, że to naciąganie. Polsat by mógł czymś lepszym zapchać całe nocne pasmo.
A marzenie Polanda o 2 h calltv spełni się w TV4 bo ma iść na jesień od 13 do 15 ten popołudniowy szajs. Mogli by czymś lepszym tym bardziej, ze to popołudniowe pasmo a Ci 2 godziny calltv.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
15-08-2012 04:04

Najlepszą decyzją Polsatu było nadawanie zamiast call-tv i ezo-tv Polsatu News, przez całą noc. Niestety nie zanosi się raczej na to, żeby powrócono do tego pomysłu.
Awatar
bardzo ważna osoba
15-08-2012 04:20

To znaczy, że w teleturniejach interaktywnych (np. Zagadkowa noc) nie wygrywa się tych pieniędzy?
smile1winkshock
Awatar
ekipa moderatorska
14-09-2012 22:46

W 1pol przegapili chyba fakt, że w następną sobotę kwalifikacje do GP będą o godzinie 15, a nie jak zwykle o 14. Ramówka czy to głównego Polsatu i Polsatu Sport Extra obejmuje kwalifikacje o 14. A ich termin o 15 kompletnie rozbije te ramówki. Polsat planuje od razu po kwalifikacjach powtórkę 1mbtmtm a te są o 15 i nie zmieszczą powtórki 1mbtmtm w całości. Może podzielą na cześci, albo nie pokażą Trudnych spraw. A na pse1006 o 15:40 ma być mecz Ekstraklasy.
Awatar
ekipa moderatorska
18-09-2012 20:56

Kontynuuje to co napisałem wyżej kilka dni temu. Zostały 4 dni do soboty i nikt w Polsacie nie zorientował się, że kwalifikacje są o 15. Wypuścili nawet notkę o F1 na stronie Polsatu Sport i dalej chcą pokazać kwalifikacje o 14.

http://www.polsat...ml#1300178
Udostępnij ten temat