Awatar
przyjaciel strony
17-04-2011 09:04

he MN się jeszcze załamie nerwowo icon_smile
Awatar
redaktor tvpolsat.info
17-04-2011 15:07

Będą nadawać w formacie 16:9, pojawią się pasma z teledyskami - to zdradzili jak na razie, więcej zdradzą w ciągu kilku najbliższych dni icon_wink
Awatar
jestem zawsze
17-04-2011 17:53

Mam nadzieje że tym pasmem z teledyskami nie okażą się powtórki "Muzycznych Listów" icon_smile
Awatar
stały bywalec
17-04-2011 18:46

Powtórki może nie, tylko premiery icon_green np. premiera o 12:00 w tv6 a powtórka o 13:00 w tv4, ale czy tak będzie to się okaże
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-04-2011 18:24

Ruszyła strona Szóstki tv6.com.pl. Na razie nie za wiele tam jest. Jest za to m.in. odnośnik do konkursu. Poza tym, jak czytamy na profilu stacji na Facebooku, ujawniono kolejne programy z oferty (Peter Parker, widzę Cię tam icon_wink). Wychodzi na to, że Szóstka będzie pokazywać głównie zagraniczne wersje różnych formatów. Będzie, m.in. "Junior MasterChef Australia", "So you think You can dance?" i coś co mnie ucieszyło, czyli "Czy jesteś mądrzejszy od piątoklasisty?" w wersji z USA. Poza tym będą np. "Włatcy móch" (pewnie powtórki), co już nie jest takie fajne, bo ten serial leci już na paru stacjach.
Awatar
ekipa moderatorska
23-04-2011 19:02

Takimi programami mogą osiągnąć jakąś przyzwoita oglądalność.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-04-2011 19:55

MN napisał(a):
Peter Parker, widzę Cię tam icon_wink

icon_razz.gif

MN napisał(a):
Poza tym będą np. "Włatcy móch" (pewnie powtórki), co już nie jest takie fajne, bo ten serial leci już na paru stacjach.

Jednak jest jedna nowość - TV6 będzie pierwszą stacją, która będzie pokazywać Włatców Móch w 16:9 icon_smile

Poza tym jeśli chodzi o programy, to ma być też amerykański Mam Talent oraz Idol. Widać, że po prostu Szóstka postawiła na zagraniczne produkcje show, które w większości są w Polsce icon_smile Po cichu marzę o Britain's Got Talent, ale to chyba mało realne.

Zapomniałbym - złapałem dwa promosy Szóstki emitowane w TV4:
http://www.youtub...KOJYU0SqTM
http://www.youtub..._2wXRkt2A0
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-04-2011 20:00

W sumie, dobrze, że obrali taką formułę. Lepsze zagraniczne wersje popularnych formatów niż przypadkowe, nieznane zagraniczne programy icon_smile.
Udostępnij ten temat