Telewizja RepublikaTelewizja RepublikaTelewizja RepublikaTelewizja Republika
Awatar
bardzo ważna osoba
04-05-2013 19:16

Albo ludzie z TVN 24 nie widzą co robi Telewizja Republika, albo wiedzą i po prostu się na to godzą.
wink
Awatar
redaktor tvpolsat.info
04-05-2013 19:23

W ogóle nazwa TV Republika, kojarzy mi się jakbyśmy byli w Republice Konga albo Republice Południowej Afryki, nie było innej pomysłu na nazwę icon_green
jestem zawsze
04-05-2013 23:49

No to ja już wiem jaki kanał zajmie mi miejsce na pozycji 3 w mojej liście programów, gdyż mam małą lukę zatkaną tymczasowo TVP HD.
Szczerze napiszę że jestem zadowolony z takiego pomysłu jakim było stworzenie czegoś w tym kierunku. Nie będę tutaj wypisywał swoich poglądów itp. Lecz zawsze jakaś alternatywa robi wieli szum w mediach a w późniejszym czasie ma swoje poparcie jak i też miejsce by niektóre sprawy przemilczeć.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
05-05-2013 00:08

redaktor napisał(a):

W ogóle nazwa TV Republika, kojarzy mi się jakbyśmy byli w Republice Konga albo Republice Południowej Afryki, nie było innej pomysłu na nazwę icon_green

Albo w Chińskiej Republice Ludowej, albo nie daj Boże w... Koreańskiej Republice Ludowo-Demokratycznej (KRLD) icon_green Ale Polska to republika unitarna, więc może stąd ta nazwa icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
05-05-2013 00:52

Koreańska Republika Ludowo-Demokratyczna - śmieszy mnie ta nazwa, bo jaka tam jest demokracja. Chyba żadna.
winkgrin
Awatar
bardzo ważna osoba
05-05-2013 09:51

Jedynkowicz napisał(a):

No to ja już wiem jaki kanał zajmie mi miejsce na pozycji 3 w mojej liście programów, gdyż mam małą lukę zatkaną tymczasowo TVP HD.
Szczerze napiszę że jestem zadowolony z takiego pomysłu jakim było stworzenie czegoś w tym kierunku. Nie będę tutaj wypisywał swoich poglądów itp. Lecz zawsze jakaś alternatywa robi wieli szum w mediach a w późniejszym czasie ma swoje poparcie jak i też miejsce by niektóre sprawy przemilczeć.

Moje poglądy polityczne zupełnie odbiegają od tych, które będzie prezentować stacja, ale jestem pewny, że będę zaglądał na TV Republikę - "nie taki diabeł straszny jak go malują" - podobno kanał nie jest taki zły - na SK ktoś napisał, że zapraszani są tam politycy wszystkich partii, a nie tylko tej "jedynej słusznej". icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
05-05-2013 20:20

6 maja 2013 roku z regularnym przekazem startuje informacyjno-publicystyczna TV Republika. Kanał będzie dostępny w przekazie satelitarnym, kablowym i w Internecie. Tomasz Sakiewicz, wiceprezes zarządu Telewizji Republika i redaktor naczelny tygodnika Gazeta Polska i dziennika Gazeta Polska Codziennie, w rozmowie z serwisem niezalezna.pl poinformował, iż w sieci kanał dostępny będzie również za pośrednictwem aplikacji ipla, której właścicielem jest Cyfrowy Polsat, w cenie 5 zł miesięcznie. Stacja znajdzie się również w ofercie satelitarnej platformy operatora.

źródło: satkurier.pl
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-05-2013 20:32

Jak pisałem, Zygmunt Solorz-Ĺťak najpierw uzależni ich od siebie, a potem, gdy popadną w kłopoty finansowe, wyciągnie do nich pomocną dłoń. Identyczny scenariusz jak z Superstacją.
Udostępnij ten temat