Telewizja RepublikaTelewizja RepublikaTelewizja RepublikaTelewizja Republika
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
06-05-2013 19:20

Dajcie spokój, moja kablówka włączyła ten kanał, tylko nie mam żadnej oficjalnej informacji dot. tego w jakim będzie pakiecie itp.
Dramat, dramat i komedia w jednym. Włączyłem z ciekawości. I straszno i śmieszno. Mamy XXI wiek a nie XX ! Jakość przekazu... a dobra, nie będę już tego komentował, szkoda czasu icon_lol
Awatar
ekipa moderatorska
06-05-2013 22:37

Zastanawiam się kto ten kanał będzie oglądał bo dość, że jakość jest jak z kasety VHS to do tego szału swoimi programami ten kanał nie robi.
bardzo ważna osoba
06-05-2013 22:51

Amatorszczyzna że Klękajcie narody icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
07-05-2013 08:56

Wczoraj ze 3 razy włączyłem ten kanał i za każdym razem po 3 sekundach usłyszałem słowo Smoleńsk normalnie przesadzają
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-05-2013 14:12

W 1cpn1 na kanale TV Republika pojawiło się EPG z opisem obecnej i następnej audycji , która ma być emitowana na tym kanale TV .
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-05-2013 19:06

A jednak ktoś oferuje ten kanał za 5 zł. TOYA icon_smile: moya.toya.net.pl/...81ac92b100.
Awatar
bardzo ważna osoba
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-05-2013 20:31

A według mnie, to oni korzystają z jakiegoś systemu demo czy czegoś zastępczego i dlatego nie emitują paska i zegara. Zresztą, logo jest na sztywno emitowane - nawet w czasie reklam.

Wnioskuję to po tym, że jak zaczynali emisję w Internecie, to nawet po ekranie latał pasek, że to jakiś system demo. Jak kupią coś lepszego, to i pasek będzie icon_wink.
Udostępnij ten temat