Telewizja RepublikaTelewizja RepublikaTelewizja RepublikaTelewizja Republika
Awatar
ważna osoba
04-07-2013 20:51

Wczoraj oglądałem ten kanał to pasek z zegarem już jest icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
04-07-2013 21:00

Widzę, że super, hiper, ekstra kanał informacyjny wprowadził super, hiper ekstra belkę informacyjną - normalnie jestem w szoku, że mój ulubiony kanał informacyjny zrobił mi taką przyjemność lol2
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-07-2013 22:43

Tak to wygląda.
MN dodał/a następującą grafikę:
repu.jpg
Awatar
bardzo ważna osoba
20-07-2013 21:41

Do oferty Kablówki 3 Generacji JAMBOX dołączył także kanał TV Republika w wersji HD, który uruchomiony został bez dodatkowych opłat każdemu Abonentowi z wykupionym kanałem TV Republika. Nowy kanał można znaleźć pod numerem 136.

źródło: jambox.pl

Może Cyfrowy Polsat zainteresuje się kiedyś dołączeniem do swojej oferty kanału Telewizja Republika HD, który prezentowałby najprawdziwszą prawdę.
winkgrin
Awatar
bardzo ważna osoba
30-07-2013 22:48

TV Republika w ofercie SAT FILM

Do naszej oferty programowej dołączyliśmy kanał TV Republika (w standardzie SD). W chwili obecnej dostępny jest on w pakiecie TOTAL HD w miejscu w którym do niedawna transmitowany był kanał HOT TV. Przypominamy, że pakiet TOTAL HD mogą odbierać abonenci posiadający dekoder HD lub moduł CAM i opłacający pakiet Rozrywka-LUX. W najbliższym czasie kanał TV Republika będzie dostępny dla wszystkich abonentów pakietu Rozrywka-LUX, bez względu na to czy posiadają dekoder HD lub moduł CAM.

źródło: satfilm.pl
Awatar
bardzo ważna osoba
30-08-2013 19:09

W niedzielę rusza Audio Republika!

Już w niedzielę 1 września rusza internetowe radio Audio Republika. Będzie to wersja audio programu telewizyjnego TV Republika. Każdy kto posiada telefon albo tablet z dostępem do internetu będzie mógł ZA DARMO i NA ĹťYWO słuchać serwisów informacyjnych oraz dyskusji ze studia przy ul.Farbiarskiej. Do odsłuchiwania tego, co dzieje się w TV Republika, wystarczy wolniejsze łącze internetowe niż to, które jest potrzebne do ściągania obrazu i dźwięku. Podłączając telefon czy tablet do samochodowego radia, można będzie słuchać Audio Republiki w dowolnym miejscu i czasie, także podczas podróży.

Wystarczy wejść na www.telewizjarepublika.pl

telewizjarepublika.pl

Teraz będzie za darmo, ale pewnie za jakiś czas, żeby móc posłuchać tego czegoś, to trzeba będzie kupić tę całą Kartę Klubu Telewizji Republika.
wink
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
31-08-2013 01:21

I po co wprowadzają to radio? Ciekawe, kto będzie tego słuchał icon_green To tak jakby zrobić np. radio Polsat News i zamiast oglądać kanał to tylko go słuchać - bezsensu icon_green
Awatar
piszę coraz więcej
31-08-2013 01:33

TVN24 zdaje się też jest darmowy jako przekaz audio icon_wink
Udostępnij ten temat