Czy chcecie powrotu kanału RTL7 do Polski?Czy chcecie powrotu kanału RTL7 do Polski?Czy chcecie powrotu kanału RTL7 do Polski?Czy chcecie powrotu kanału RTL7 do Polski?

Czy chcecie powrotu kanału RTL7 do Polski?

Czy chcecie powrotu kanału RTL7 do Polski?
TAK
27%
NIE
55%
NIE MAM ZDANIA
18%
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-01-2013 11:48

Czy chcecie powrotu kanału RTL7 do Polski? Uzasadnij swoją odpowiedź
jestem zawsze
22-01-2013 12:21

doniu napisał(a):

Czy chcecie powrotu kanału RTL7 do Polski? Uzasadnij swoją odpowiedź

A co doniu przywrócisz? Bo mi tam ten kanał nigdy nie przypadł do gustu. Głos na "NIE"
bardzo ważna osoba
22-01-2013 12:47

głos na NIEicon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
22-01-2013 13:17

Uwielbiałem RTL7, ale jego powrót byłby bez sensu - jestem na NIE.

Jakby koncern RTL Group miał wrócić do polski, to powiniem stworzyć polską wersją głównego kanału (RTL Polska) icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-01-2013 13:37

Ja zagłosowalem na : NIE MAM ZDANIA . Uważam , że największym błędem ITI było likwidacja RTL7 i zrobienie z niego TVN7 , kanału powtórkowego z głównej anteny TVN - nawet TV6 nie jest kanałem powtórkowym TV4 , tylko nadaje programy zagraniczne znanych programów m.in. Mam talent itp. , oczywiście są powtórki z TV4 , ale one są w mniejszości . Zgadzam się z AG, może być zamiast RTL7 , kanał RTL Polska , ale tylko wtedy, gdy będzie nawiązywać choćby w części do ramówki RTL7 icon_wink
Edytowane przez doniu dnia 22-01-2013 13:43
Awatar
bardzo ważna osoba
22-01-2013 14:05

doniu napisał(a):

(...) Zgadzam się z AG, może być zamiast RTL7 , kanał RTL Polska , ale tylko wtedy, gdy będzie nawiązywać choćby w części do ramówki RTL7 icon_wink

W pewnym sensie właśnie o to mi chodzi, ale nie tylko icon_wink marzy mi się kanał na kształt RTL Television, ale przeznaczony na nasz rynek (coś na kształt Polsatu i TVN-u żeby mógł z nimi konkurować) mógłby nawet być kodowany na satelicie, ale pod warunkiem, że dostępny będzie że wszystkich platformach. Od 1996 roku jestem fanem RTL Television i właśnie takiego kanału brakuje mi w Polsce. icon_smile
Awatar
bywam tu czasem
22-01-2013 15:21

Ja jestem na TAK miło wspominam ten program :-)
Awatar
bardzo ważna osoba
22-01-2013 15:44

jestem na nie
Udostępnij ten temat