"Na krawędzi""Na krawędzi""Na krawędzi""Na krawędzi"

"Na krawędzi"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-06-2014 17:53

I Plusa icon_wink. Czyli połowa Polski może obejrzeć za darmo icon_lol.
Awatar
bardzo ważna osoba
17-06-2014 17:57

A jak to będzie z tymi z Plusa? Każdy kto sobie kupi zwykły starter w kiosku będzie mógł już oglądać ten serial za darmo czy to tylko dla tych co mają telefon na abonament?
icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-06-2014 18:00

Podane było "abonentów" Plusa, czyli zapewne z umowami.
Awatar
bardzo ważna osoba
17-06-2014 18:16

Rozumiem. Na szczęście się załapię na tę pierwszą grupę, czyli abonentów Cyfrowego Polsatu.
icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-07-2014 15:52

Obejrzałem I odcinek II serii. Serial trzyma poziom. Scenariusz świetnie napisany. Bałem się, że to się nie zazębi z I sezonem, ale zazębiło się świetnie. Wymyślono to perfekcyjnie. Historia znowu skomplikowana, a pewnie będzie się komplikować jeszcze bardziej. Wydaje mi się, że II sezon jest ostrzejszy od I. Ale dobrze się to ogląda. Fabuły nie zdradzam, bo nie chcę psuć zabawy innym oglądającym.

PS Z pierwszego odcinka II sezonu wynika, że cała Polska ogląda Polsat News - epizody mieli Maciej Stroiński i Wojciech Szeląg.

ipla.tv/Na-krawed..._container
Awatar
bardzo ważna osoba
09-07-2014 12:01

Serial trzyma naprawdę bardzo dobry poziom. Idealne przejście z I do II sezonu. Oprawa również mi się podoba. Gra aktorska także bardzo dobra. Aż chce się oglądać dalej. Jednak IPLI daleko do Netflixa, bo Netflix udostępnił kompletne sezony serialu w jednym dniu, a my musimy czekać co tydzień i to pewnie dlatego, aby ostatni odcinek był krótko przed premierą w Polsacie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-07-2014 13:03

Moim zdaniem lepiej, że jest co tydzień - zawsze człowiek zdąży się trochę stęsknić za bohaterami, a tak na raz oglądać to chyba nie byłoby dobre. A sam serial jest bardzo dobry i warto podkreślić, że to jeden z nielicznych seriali Polsatu, który nie jest wypełniony lokowaniem produktu. Pojawia się jedynie lokowanie Polsat News, ale faktycznie to nie jest lokowanie icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
09-07-2014 13:12

I bardzo dobrze, że tak jest icon_smile Ja obejrzałem dwa odcinki pod rząd i już chcę kolejne, a trzeba czekać kolejny tydzień na następny icon_confused Chyba, że by się włamać na serwery IPLI i może się znajdzie cały sezon icon_green
Ja osobiście nagrodziłbym ten serial w wielu kategoriach, m.in. za scenariusz, fabułę czy grę aktorów.
Udostępnij ten temat