"Na krawędzi""Na krawędzi""Na krawędzi""Na krawędzi"

"Na krawędzi"

Awatar
bardzo ważna osoba
23-05-2013 16:27

i.imgur.com/AOF4eJy.jpg

Nie wiem o co chodzi, bo jak z tego wynika - na pewno nie o oglądalność.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-05-2013 16:50

Ale ktoś tu kłamie. Podsumowując:

- pan Krzysztof Grabowski z Baltmedia twierdzi, że Polsat nie chce kontynuacji, bo nie jest zadowolony z oglądalności.

- pan Sander z Polsatu twierdzi, że oglądalność jest dobra i nigdy nie było mowy o II serii.

Kto kłamie? Raczej Polsat, bo jak serial startował, to nic nie mówiono, że będzie tylko jedna seria.
Awatar
bardzo ważna osoba
23-05-2013 17:02

Ponadto dodam jedno

(...) Wymyślanie nowych wątków nie byłoby dobrym pomysłem.

Dlaczego na ten temat wypowiada się producent, a nie reżyser lub scenarzyści?
Oceniam to tak. Polsat przejął "PR-ową pałeczkę", a Baltmedia nie ma nic do powiedzenia. Kreuje się tu wizerunek jedno-sezonowej opowieści, żeby pozbyć się tego serialu na dobre. Przecież trzeba wcisnąć gdzieś "Hotel 52", który (na moje wyczucie) poleci na 22:00.

Niemniej, z powodzeniem "Na krawędzi" mógłby próbować swoich sił o 23:00, albo w sobotę, gdzieś po 21:30, bo wtedy ludzie przełączają się z X-Factora/Mam Talent/The Voice na inne kanały i nie ma takiej strasznej konkurencji.
Awatar
bardzo ważna osoba
23-05-2013 18:49

a może nami kręcą jak scenarzyści akcją w serialu...
Awatar
ekipa moderatorska
24-05-2013 10:46

Ostatni odcinek był bardzo dobry. Ale gdyby ten serial faktycznie był planowany na 13 docinków bez możliwości na kontynuację to końcowe sceny byłyby inne. Zdecydowanie scenarzyści zostawili furtkę na kontynuację.

Trzeba poczekać do poniedziałku wtedy pojawi się zestawienie oglądalności na wirtualnychmediach. Ja mam jeszcze nadzieję, że Polsat zamówi drugą serię, te planowane powtórki w wakacje chyba nie są przypadkowe.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-06-2013 17:41

Po obejrzeniu poniższej zapowiedzi powtórek serialu, mam wrażenie, że jednak będzie II seria. Polsat bardzo wychwalił serial, a na końcu lektor mówi, że można obejrzeć cały sezon, czyli jednak jest to sezon, a nie zamknięty serial icon_wink. Oby to coś oznaczało.

Awatar
bardzo ważna osoba
08-06-2013 18:36

Może jednak Polsat zrobi fanom serialu dużą niespodziankę tworząc 2. sezon. Jednak gdy miałby się on pojawić na antenie, to raczej na wiosnę przyszłego roku, bo przecież scenariusz sam się nie napisze, nowych aktorów trzeba by znaleźć oraz oczywiście wszystko nakręcić i zmontować, a to w tym okresie nie jest wykonalne, ale dla takiej produkcji warto byłoby poczekać.
wink
bywam tu czasem
08-06-2013 19:00

Scenariusz jest już gotowy.
Udostępnij ten temat