"Na krawędzi""Na krawędzi""Na krawędzi""Na krawędzi"

"Na krawędzi"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-06-2013 14:35

Wczorajsze powtórki "Na krawędzi" oglądało 1.07 mln widzów.

Dane: NAM dla swiatseriali.pl

swiatseriali.pl/o...
Awatar
bardzo ważna osoba
24-06-2013 15:21

To chyba nie są takie złe wyniki oglądalności.
wink
Awatar
ekipa moderatorska
24-06-2013 18:01

Fatalne, jak na godzinę 20 w niedzielę. O tej porze w wakacje Polsat powinien mieć 2 miliony widzów. Co od razu widać w wynikach dziennych, które były sporo gorsze niż sobotnie.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
24-06-2013 21:46

Nie jestem przeciwnikiem serialu, ale coś mi się zdaje, że II sezonu nie będzie.
Awatar
bardzo ważna osoba
05-08-2013 04:36

Maciej Grzywaczewski, wiceprezes ATM Grupy, właściciela spółki Baltmedia, potwierdził portalowi WirtualneMedia.pl, że II sezon powstanie, mówiąc: - Otrzymaliśmy oficjalną decyzję Polsatu w sprawie realizacji drugiej serii. Dodał również: - Serial najpierw będzie eksploatowany na polu nowych mediów. Myślę, że nie jest to najlepszy, ponieważ może to znacznie wpłynąć na wyniki oglądalności. Zapewne tak właśnie było w przypadku I sezonu, którego odcinki można było obejrzeć już tydzień przed premierą w Polsacie. Gdyby jednak nie zastosowano takiego modelu, to telewizja mogłaby się cieszyć z wyższej oglądalności. Jeżeli chodzi o wyniki oglądalności, to ciekawe jest to, że tutaj są one inne, jak i na WirtualneMedia.pl, a oba portale opierają się na danych od Nielsen Audience Measurement. Pojawia się pytanie - które dane są tak naprawdę tymi prawdziwymi?
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-08-2013 14:36

Zupełnie nie o takie udostępnianie w Internecie chodzi. Będzie to całkowita rewolucja, tego jeszcze nie było w Polsacie.

Co do danych, to co masz na myśli?
Awatar
bardzo ważna osoba
05-08-2013 14:59

To o jakie udostępnienie chodzi, bo nic innego mi do głowy nie przychodzi. Albo będzie w telewizji, albo on demand w ipla, bo jak jeszcze może to być udostępnione.
smile1

Tutaj jest napisane, że serial oglądało 2,1 mln widzów. Udział w grupie 4+ to 18,6%, a w grupie komercyjnej to 18%. Natomiast WirtualneMedia.pl podają, że serial śledziło 1,88 mln widzów, udział w grupie 4+ to 16,97%, a w komercyjnej 16,68%.
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
05-08-2013 15:02

Emilu, naucz się czytać ze zrozumieniem - u nas jest napisane zupełnie coś innego.
Udostępnij ten temat