Najpewniejsze i najbliższe daty ewentualnego III sezonu, to według mnie okres wiosenny sezon 2016 roku, czyli luty-marzec. O ile nie wymyślą sobie znowu premiery internetowej.
Wiem, że na II sezon warto było czekać, bo lubię oglądać serial. Też uważam, że powinna powstać III seria tylko chodzi mi o to, że trzeba było czekać 1,5 roku a nie na przykład rok. Rozumiem, że trzeba długo czekać by było warto
Właśnie obejrzałem sobie 10. odcinek. Domyśliłem, że tak będzie, ale nie sądziłem, że tak. Ktoś ma naprawdę niezłą głowę na karku, żeby napisać taki scenariusz.
Dzisiaj gośćmi "Nowego dnia" byli pan Dutkiewicz, pan Rozenek i pani Niklińska. Zachwalano nowy sezon, przypomniano, że to widzowie o niego walczyli, a pan Dutkiewicz żalił się, że "Na krawędzi 2" jest na Chomiku .
A czego to dzisiaj nie ma Chomikuj.pl. Nie powstrzyma tego, nawet jakby chciał. Zgodnie z regulaminem pobrane pliki można przechowywać tylko przez określony czas, ale to tylko zapis, a jak wiadomo każdy robi inaczej. Takie czasy.
Słabo, bo pewnie dużo osób oglądało w . Wiedziałem, że tak będzie. Kombinować z taką premierą mogli z bardziej znanymi produkcjami, jak np. Przyjaciółki.