"Na krawędzi""Na krawędzi""Na krawędzi""Na krawędzi"

"Na krawędzi"

Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-06-2013 19:12

Z tego co mówił pan Borowik wynika, że są rysy scenariusza, tak do końca to on nie jest jeszcze napisany. Są różne opcje, różne pomysły. Wiem, że pan Borowik w rozmowie z Krzysztofem nawet zdradził mu więcej niż było w wywiadzie icon_wink. Więc pomysł, zarys jest, ale to jeszcze wymaga pracy.

Oczywiście w czasie prac nad scenariuszem zadaliśmy sobie pytanie: co by było, gdyby zamówiono drugi sezon. Doszliśmy do wniosku, że w kontynuacji opowiedzielibyśmy zupełnie inną historię, którą rozwiązywaliby jednak ci sami bohaterowie.

(...)

Jeszcze w czasie prac nad pierwszą serią pojawiły się różne pomysły, które wrzucaliśmy do worka z napisem "Na później". Wariantów jest kilka. Nie ukrywam, że jedną z opcji jest to, że nowy temat zazębia się z ostatnią sceną trzynastego odcinka, w której chory syn Protasa odwiedza Martę.
Awatar
bardzo ważna osoba
08-06-2013 19:30

No cóż, trzeba czekać na jakiś ruch ze strony Polsatu. Ciekawe o czym byłaby druga seria serialu. Moim zdaniem, Ania mogłaby się dowiedzieć o przeszłości swojej matki. Mecenas Karski stanął na nogi. Marta zajęłaby się pewnie synem Protasa. Głównym wątek mogłyby być jakieś konflikty z mafią lub czymś podobnym. Związek Potockiego zbyt kolorowo wyglądał w ostatnich odcinkach, a jeśli byłyby jakieś poważne sprawy, to mogłoby dojść do np. porwania jego żony.
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-06-2013 19:34

A ruch już jest - info od Krzysztofa (KM). Krzysztof wsłuchiwał się w to, co o serialu "Na krawędzi" w Sopocie mówiła Nina Terentiew i niedługo o tym napiszemy icon_smile. Pani Nina oczywiście mówiła o szansach na kontynuację serialu.
Awatar
bardzo ważna osoba
08-06-2013 19:39

Jak ona mówiła o szansach dla serialu, to można już powoli sądzić, że Na krawędzi 2 powstanie.
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-06-2013 19:43

Chyba jest bliżej niż dalej icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
08-06-2013 19:58

Może to niezbyt ważny moment w akcji serialu, ale zastanawiam się jak znaleźli Niemczyka, skoro pojawił się później w więzieniu na wózku.
wink
Awatar
bardzo ważna osoba
13-06-2013 00:07

Serial jest już w miarę popularny. Często się o nim wspomina na 1npinfo. Ostatnio wiele osobistości wypowiedziało się na jego temat. Z tego powodu wychodzę z takim pomysłem, o ile jest to możliwe i nie będzie traktowane zbyt przesadnie, aby na 1npinfo wprowadzić wprowadzić emotikonę z logo serialu. Myślę, że jeśliby powstała kontynuacja, to taka emotikona byłaby pożyteczna. Teraz również mogłaby być, np. wspominając o Na krawędzi w komentarzach czy Shoutbox'ie.
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-06-2013 00:58

Myślę, że to jest możliwe icon_wink.
Udostępnij ten temat