Polsat 2

Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-12-2012 12:35

Dla uściślenia - wczoraj Polsat 2 emitował starą i nową oprawę na raz - ta u góry jest stara, używana w latach ubiegłych, poniżej jest nowa, wprowadzona teraz, wzorowana na oprawie świątecznej Polsatu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-12-2012 11:44

Polsat 2, ATM Rozrywka i Polsat Film, a może też inne kanały, mają straszne opóźnienia w Święta, sięgające nawet kilkudziesięciu minut. Chyba 24 grudnia opóźnienie w ATM Rozrywka sięgało 40 minut. To chyba jakieś błędy w systemach emisyjnych. A teraz w Polsacie Film od 20 minut powinien lecieć film, a mamy w pełni "Pierwszą miłość" icon_wink. Z kolei w Polsacie 2 czekałem 24 grudnia na świąteczny odcinek "Rodziny zastępczej", a zamiast oglądałem strasznie opóźniony odcinek "Rodziny zastępczej", ale "Plus" icon_wink. Wreszcie cierpliwość mi się skończyła i wyłączyłem.

Podsumowując, no coś się zepsuło icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-01-2013 13:33

Stało się - Polsat 2 ma już częściowo oprawę w 16:9 - emitują już jingle ogłoszenie społeczne w 16:9 (wcześniej w ogóle nie było tego typu jingli). Oprawa nie jest przycięta. Jest tak inaczej dostosowana, ale widać, że była robiona na bazie oprawy 4:3.

Jingle reklamowe i ogłoszeń nadawcy są nadal w 4:3.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
22-01-2013 14:42

Polsat zapowiadał na ten rok , kolejne kanały tematyczne - może zamiast tego powinni przeprowadzić rebranding Polsatu 2 na Polsat International i dodatkowo zrobić to co już od kilku lat Polsat zapowiadał - czyli nowy kanał Polsat 2 z całkiem nową ramówką przeznaczoną na polski rynek icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
22-01-2013 15:23

@doniu, znowu Polandujesz mrgreen

ale to dobry pomysł - niech wróci stary dobry Polsat 2 (ten z początków emisji, po zakończeniu testów) icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
22-01-2013 15:25

Najwidoczniej taniej im wychodzi dopisać Polsat do kanałów Viasat niż uruchomienie własnego w 100% kanału...
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
22-01-2013 15:27

No to przecież oczywiste, że współpraca z zagranicznym nadawcą wychodzi o wiele taniej, ale co to ma wspólnego z Polsatem 2 icon_wink?
Awatar
bardzo ważna osoba
22-01-2013 15:34

doniu pisał o swojej wizji na przyszłość Polsatu 2, to odniosłem się tego...
wink
Udostępnij ten temat