Polsat 2

wkręcam się
19-04-2012 23:00

A macie może opis programu "Szok blok"? Wiem, że coś takiego było, ale już nie pamiętam.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-05-2012 20:13

W Polsacie 2 bardzo podobają mi się wprowadzone jakiś czas temu teledyski złożone z fragmentów seriali Polsatu. Są fajnie zmontowane, pasują do muzyki w tle. Choć służą tylko jako zapychacz, związany z nowymi przepisami ograniczającymi autopromocję, to są naprawdę fajne, oby było ich więcej.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-05-2012 20:53

Takie teledyski są już w Polsat 2 od dłuższego czasu chyba z rok, wiem bo bardzo bardzo często oglądam
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-05-2012 21:03

Są już od dawna, ale są bardzo fajne, więc postanowiłem je pochwalić, bo nikt tego nie zrobił icon_smile. Za to powinni wyrzucić do kosza irytujący program "Polsat 2 informuje", który zawiera nieaktualne fragmenty seriali, zwłaszcza krzyczącą Marysię z "PM" - "Nie potrafię przestać Cię kochać" icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
10-05-2012 23:16

MN napisał(a):"Nie potrafię przestać Cię kochać" icon_wink.

"Uspokóój sięęęęęę!"
wkręcam się
16-07-2012 11:20

Bardzo mi zależy na opisie programu "Jaja szoł", który - jak nieoficjalnie się dowiedziałem od znajomego - był właśnie emitowany kiedyś na Polsat 2. Jeśli to możliwe, chciałbym też obejrzeć jego czołówkę. I kolejne pytanie: czy będzie możliwość retransmisji?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-07-2012 19:35

Jestem bardzo ciekawy, co to za program "Interwencja Extra" będzie pokazywał Polsat2 od sierpnia icon_wink. Przecież nie ma już takiego czegoś, chyba że mają zamiar powtarzać stare odcinki z Polsatu lub Polsat News, ale to totalna głupota.
Awatar
ekipa moderatorska
21-07-2012 20:30

Obstawiam, że to będą najciekawsze materiały z odcinków od poniedziałku do piątku.
Udostępnij ten temat