Czy NC+ zniknie w najbliższym czasie z rynku TV?Czy NC+ zniknie w najbliższym czasie z rynku TV?Czy NC+ zniknie w najbliższym czasie z rynku TV?Czy NC+ zniknie w najbliższym czasie z rynku TV?

Czy NC+ zniknie w najbliższym czasie z rynku TV?

Czy NC+ zniknie w najbliższym czasie z rynku TV?
TAK
42%
NIE
53%
NIE MAM ZDANIA
6%
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
26-03-2013 12:35

Czy NC+ zniknie w najbliższym czasie z rynku TV podobnie jak Wizja TV , czy Telewizja N ? Pytanie jest tym bardziej zasadne , po różnych aferach związanych z NC+ m.in. wysokimi cenami pakietów dla migrujących z Cyfry + i N itd.
bardzo ważna osoba
26-03-2013 15:11

Nie po to powstawała aby teraz miała znikać bez sensu ta Ankieta icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
26-03-2013 15:28

@Liverpool082 Niby powstała teraz , ale ja mam na myśli okres kilku lat . Czy w ciągu kilku lat NC+ zniknie z rynku TV? - Tak rozwinę tę wypowiedź. A ankieta nie jest głupia , bo NC+ nie ma zamiaru zmieniać cen pakietów , więc pytam się czy w wiązku z tym NC+ wytrzyma na rynku polskim kilka lat czy nie wytrzyma , jeśli będzie tak traktować swoich abonentów? Zapraszam do dyskusji .

PS Zagłosowałem w swojej ankiecie na Tak , bo oni nie znają wogóle polskiego rynku , więc zbankrutują w ciągu kilku lat , jeśli nie zmienią swojego postępowania wobec abonentów icon_smile
bardzo ważna osoba
26-03-2013 16:43

@doniu No chyba że na przestrzeni Kilku lat to może i tak zależy też jak DVB-T Się będzie rozwijać icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
26-03-2013 19:00

Tak - w ciągu roku zniknie - ta platforma to żywy trup!
bardzo ważna osoba
26-03-2013 19:01

Oferta Kanałów mnie nie Powaliła I jak na razie Nie przeniósł bym się do n/c+ icon_smile Może coś się zmieni icon_razz.gif
Awatar
bardzo ważna osoba
26-03-2013 19:07

Oferta słaba - ceny duże - 1cpn1 nadal jest bezkonkurencyjny icon_smile
bardzo ważna osoba
26-03-2013 19:09

No dokładnie N/C+ Zachowuje się tak jakby nie znała Polskich Realiów jeżeli chodzi o TV Satelitarną i denerwuje mnie To cwaniactwo zarządu icon_confused
Udostępnij ten temat