Polsat Sport, Extra, News i Fight

stały bywalec
10-02-2011 18:47

Jeśli docelowy Polsat Sport News miałby niewiele się różnić od obecnych testów to byłaby to katastrofa. Sam Kmita wspominał, że prace nad nim będą trochę trwały, gdyż w PSN ma być zupełnie inna ekipa niż w Polsacie czy w sportowych kanałach Polsatu.
W ramówce musi być jakiś porządny serwis sportowy przynajmniej, co godzinę, a serwisy w Polsacie News nie są serwowane z taką częstotliwością, więc tylko na nich nie da się opierać. Magazyny pewnie będą, a raczej na pewno i mam nadzieję, że będą to przede wszystkim własne produkcje, a nie zagraniczne typu Futbol Mundial. Np. wolę Kulisy Sportu z Romkiem Kołtoniem niż jakieś zagraniczne pokraki. Transmisje będą i przypuszczam, że będzie ich sporo, a to dlatego, że prawdopodobnie wszystkie transmisje z Polsatu przeniosą właśnie do Polsatu Sport News tak, aby można było na Polsacie puścić Szpilki na Giewoncie albo Ludzi Chudego czy inne popierdoły.
Edytowane przez MN dnia 15-08-2011 20:23
Awatar
redaktor tvpolsat.info
10-02-2011 18:54

MN Skoro od pewnego czasu masz dostęp to oznacza, że nie od samego początku masz dostęp do PSN, szkoda, że ja nie mam dostępu icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-02-2011 18:54

Jeśli docelowy Polsat Sport News miałby niewiele się różnić od obecnych testów to byłaby to katastrofa. Sam Kmita wspominał, że prace nad nim będą trochę trwały, gdyż w PSN ma być zupełnie inna ekipa niż w Polsacie czy w sportowych kanałach Polsatu.
W ramówce musi być jakiś porządny serwis sportowy przynajmniej, co godzinę, a serwisy w Polsacie News nie są serwowane z taką częstotliwością, więc tylko na nich nie da się opierać. Magazyny pewnie będą, a raczej na pewno i mam nadzieję, że będą to przede wszystkim własne produkcje, a nie zagraniczne typu Futbol Mundial. Np. wolę Kulisy Sportu z Romkiem Kołtoniem niż jakieś zagraniczne pokraki. Transmisje będą i przypuszczam, że będzie ich sporo, a to dlatego, że prawdopodobnie wszystkie transmisje z Polsatu przeniosą właśnie do Polsatu Sport News tak, aby można było na Polsacie puścić Szpilki na Giewoncie albo Ludzi Chudego czy inne popierdoły.

Kmita o tym wspomniał dawno temu, a od tego czasu pilnie śledzę oferty pracy i nie widziałem żadnej dot. dziennikarzy sportowych. Szukają korespondentów regionalnych, ale to do Polsatu News i "Wydarzeń". No chyba, że poszukiwania trwają innymi drogami, ale to trudno stwierdzić. Relacje pewnie docelowo przeniosą, ale ile ich jest, to sami wiemy. Jeden mecz LM i Formuła 1. Czasem coś z siatkówki przy okazji większych imprez. Nie za wiele tego. Zobaczymy, co z tego wyjdzie, ale na razie to nie widzę tego w różowych barwach icon_wink.
stały bywalec
10-02-2011 19:02

Mogą też parę, a właściwie wszystkie transmisje ligowe zabrać TV 4 i wtedy trochę by się tego nazbierało. Do tego mogą dojść także mecze polskiego klubu w europejskich pucharach, jak to obecnie ma miejsce z Lechem Poznań.
Edytowane przez MN dnia 15-08-2011 20:23
przyjaciel strony
10-02-2011 19:04

kanał promocyjny puszczą mecze Polaków w siatce, Polek w siatce LM, Lecha jak bedzie grał w LE w następnym sezonie lub coś w tym stylu.

Adamka,Włodarczyka itp co leci na 1pol bedzie w tym
PSN

a na poważne transmisje będzie tak:

Na galę Boksu np: Suerlanda na żywo zapraszamy do ps1006 i ps_hd1006 it

specjalnie to będzie taka reklama ps1006, pse1006, ps_hd1006, :tfutbol, w Dvb-T

Pozabierają wszystkie transmisje z Polsatu i TV4 i dadzą do PSN i troche tego będzie a reszta pozostanie tak jak jest dadza troche magazynów wywiadów i będzie okicon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-02-2011 19:07

eMTi napisał(a):
Mogą też parę, a właściwie wszystkie transmisje ligowe zabrać TV 4 i wtedy trochę by się tego nazbierało. Do tego mogą dojść także mecze polskiego klubu w europejskich pucharach, jak to obecnie ma miejsce z Lechem Poznań.

Zobaczymy, jak to będzie. Ja bym jednak nie osłabiał i tak słabej oferty Czwórki icon_wink. Liczę na to, że pan Kmita i spółka dobrze to wszystko przemyślą.

redaktor napisał(a):
MN Skoro od pewnego czasu masz dostęp to oznacza, że nie od samego początku masz dostęp do PSN, szkoda, że ja nie mam dostępu icon_wink

Nie masz czego żałować, nic tam nie ma ciekawego icon_wink.
stały bywalec
10-02-2011 19:08

No, tak.Jeszcze pozostały sporty walki, ale te to akurat najlepiej ogląda się w HD.
Edytowane przez MN dnia 15-08-2011 20:24
Awatar
redaktor tvpolsat.info
10-02-2011 19:08

To dobrze, że nie ma nic ciekawego icon_wink
Udostępnij ten temat