Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
ekipa moderatorska
19-06-2014 15:55

Na UFC nie ma szans z uwagi na zaporową cenę i późne pory transmisji. Mają już tyle gal, że nie warto kupować kolejnych. Już teraz będą kolizje.
Awatar
jestem zawsze
19-06-2014 21:53

@Staszek, na UFC nie ma szans z jednego powodu, mają za dużo konkurencyjnych federacji na tą chwilę, Orange mógł mieć maks jedną małą
Awatar
ekipa moderatorska
20-06-2014 14:29

Gdyby wyszło na to, że MŚ w siatkówce będą w PPV to będzie wielkie pogrążenie się ze strony 1pol Info z fanpage Strefa Siatkówki.
Jak się budżet nie zepnie w okolicy zera, bo to już nie chodzi o zarobek, to różne są możliwości. To jest oczywiście decyzja właściciela, ale kto wie, czy całe mistrzostwa będzie można obejrzeć w otwartej telewizji - mówi dyrektor Kmita. - Skoro państwo uznaje, że to absolutnie prywatne, komercyjne przedsięwzięcie telewizji i związku sportowego, to tak będzie do końca i wtedy to się nie będzie różniło niczym od walki Adamka z Kliczką - tłumaczy szef sportu w Polsacie.
Awatar
ekipa moderatorska
20-06-2014 15:23

Nie chodzi tu o żadne PPV. W tej chwili planowane są całodzienne transmisje na żywo w otwartym Polsacie Sport News z kilkoma meczami dziennie na żywo. O to chodzi Kmicie, mogą z tego zrezygnować i całość dać tylko w płatnych kanałach sportowych.

Poza tym mecze Polaków będą w głównym Polsacie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-06-2014 17:53

Tak w ogóle to jest wypowiedź z wczorajszego programu "Polska 2014". Tam była szeroka dyskusja na ten temat.
Awatar
przyjaciel strony
20-06-2014 20:08

Akurat przywołany kontekst walki Kliczko -Adamek ma związek z PPV
Awatar
ekipa moderatorska
20-06-2014 21:28

Ma, ale Kmita tak straszy. Te MŚ to będzie ogromna reklama dla Polsatu, muszą pokazać sporo meczy w otwartych kanałach, aby pokazać, jak poszła im organizacja. Chociaż inne telewizje będą to celowo pomijać. A przecież Polsat jest współorganizatorem.

Rząd nie daje wsparcie finansowego tych mistrzostw. A z drugiej strony na różnych spotkania chwalą się tym, jakby dawali. Mam nadzieję, że na otwarciu ktoś powie to oficjalnie, że zorganizowali toi bez wsparcia rządu.
Awatar
jestem zawsze
21-06-2014 13:00

A WWE
Udostępnij ten temat