Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
jestem zawsze
16-09-2014 11:24

Witam, do kiedy Polsat ma PGNIG Superlige w piłce ręcznej mężczyzn i kobiet i proszę o najszybszą odpowiedź na to pytanie.
Awatar
ekipa moderatorska
16-09-2014 11:50

Miał do końca ubiegłego sezonu. Dalej pokazują więc przedłużyli umowę, ale nikt nie wspomniał na ile.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
16-09-2014 17:56

Materiał Polsatu Sport News dot. stosunku TVP do MŚ w siatkówce.

Awatar
jestem zawsze
18-09-2014 13:13

Witam, wiadomo czy Polsat przedłuży prawa do Mistrzostw Świata i Europy w łyżwiarstwie szybkim i shock track-u i Formuły 1 i proszę o najszybszą odpowiedź na to pytanie.
Awatar
jestem zawsze
21-09-2014 23:11

Czy Polsat ma prawa do Pucharu Świata w siatkówce i tak to do kiedy i proszę o najszybszą odpowiedź na to pytanie.
Awatar
ekipa moderatorska
22-09-2014 14:49

Raczej nie ma. Nic nigdy nie było ogłaszane. Ale Polsat ma tak dobre stosunki z FIVB, że nie będzie miał konkurencji do do kupna tych praw.

Ciekawe za to się zrobi z polskimi ligami. Prawa wygasają po tym sezonie. I teraz PZPS na pewno będzie chciał dużo więcej pieniędzy i więcej transmisji. Polsat może musieć się o nie licytować z TVP lub z nc+. Liczba osób które wykupiły kanały Polsat Volleyball za duże pieniądze sprawiła, że nc+ zacznie traktować siatkówkę jako sport premium i zobaczy w tym zarobek.
Awatar
jestem zawsze
22-09-2014 15:02

Ciekawsza walka może być o mistrzostwa Europy 2015 które sprzedaje infront.
Awatar
ekipa moderatorska
22-09-2014 15:27

Do tej pory nie było dyskusji - wszystko brał Polsat. Ale teraz zacznie się zainteresowanie rywali. I tak jak mówisz z Euro 2015 może być spora licytacja. TVP na pewno będzie chciało się zrehabilitować.
Udostępnij ten temat