Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
ekipa moderatorska
25-10-2014 11:24

Z końcem 2014 roku wygasa umowa telewizyjna na mecze reprezentacji, z końcem sezonu na męską ligę. Słyszałem w PZPS przed mundialem zapowiedź: jeśli Polsat zakoduje mecze, a kadra wywalczy medal, to w nowym rozdaniu możemy zmienić partnera. Teraz wróciła zgoda?

- Będziemy rozmawiać. Przeszliśmy z Polsatem długą drogę, ponad 10 lat, wiele imprez. Współpraca była generalnie pozytywna. Pracowaliśmy też z telewizją publiczną, teraz mamy pierwszą ligę w TVP. Będzie zapytanie ofertowe, która oferta będzie najbardziej korzystna - finansowo, ale i pod względem dostępności dla kibica - tę wybierzemy.

A kiedy to się rozstrzygnie?

- Myślę, że w listopadzie. Jest zainteresowanie, pracowaliśmy wiele lat na to, żeby siatkówka była towarem premium.

Wywiad z Arturem Popko z PZPS dla Sport.pl
http://www.sport.....html?as=1
Awatar
jestem zawsze
29-10-2014 14:39

Witam, wiadomo czy Polsat Sport pokaże na żywo 2 mecze towarzyskie Polska-Tunezja w piłce ręcznej które odbędą się w dniu 30.10.2014 i 01.11.2014.
Awatar
ekipa moderatorska
29-10-2014 21:09

W żadnym z kanałów Polsatu nie ma transmisji meczu towarzyskiego piłki nożnej Polska - Szwajcaria, 18 listopada. A więc wychodzi na to, że Polsat nie ma praw do meczów towarzyskich piłkarskiej reprezentacji. I nikt inny ich w tej chwili nie ma. Polsat ma tylko mecze eliminacyjne. Pozostaje pytanie czy dokupią towarzyskie, czy kupi je TVP?
Awatar
jestem zawsze
04-11-2014 11:37

Witam, mam pytanie dzisiaj w Krakowie odbędzie się pokazowy trening Tomasza Adamka oraz Andrzeja Sołdry, Macieja Sulęckiego i Michała Syrowatki przed sobotnią Galą POLSAT BOXING NIGHT i czy ten trening będzie pokazany na żywo w Polsacie Sport.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-11-2014 17:44

Według polsatsport.pl, Polsat nabył prawa do PŚ w biathlonie. Nie są jednak znane szczegóły.
Awatar
jestem zawsze
04-11-2014 18:38

Jest szansa że tak niedługo się doczekamy tej oficjalnej informacji?
Awatar
ekipa moderatorska
04-11-2014 19:52

Waski45 napisał(a):

Witam, mam pytanie dzisiaj w Krakowie odbędzie się pokazowy trening Tomasza Adamka oraz Andrzeja Sołdry, Macieja Sulęckiego i Michała Syrowatki przed sobotnią Galą POLSAT BOXING NIGHT i czy ten trening będzie pokazany na żywo w Polsacie Sport.

Nie było na żywo. I tak naprawdę nie było czego pokazać, bo prawie nic się nie działo. Ale były kamery i Borek robił wywiady z każdym bokserem po treningu. Powinny się pojawić na polsatsport.pl

Na żywo będzie transmitowane ważenie z małej hali przy Kraków Arenie, w piątek o 17:00 na Polsacie Sport News.
Awatar
jestem zawsze
05-11-2014 11:39

Witam, wiadomo którego listopada zostanie rozstrzygnięty przetarg do pokazywania siatkówki.
Udostępnij ten temat