Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
ekipa moderatorska
05-11-2014 14:16

To chyba ostatecznie nie jest przetarg. PZPS musi się dogadać z zainteresowanymi stronami. Chyba nie robili przetargu. Więc nie ma terminu. Jak się dogadają to pojawią się informacje.
Awatar
jestem zawsze
05-11-2014 20:55

A kto jest zainteresowany tymi prawami
Awatar
ekipa moderatorska
06-11-2014 08:09

Nic nie było nigdzie mówione. Ale z PZPSu mówili, że dla nich najważniejsza jest szeroka dostępność. Więc zostaje Polsat i TVP. Ja się spodziewam, że tym razem Polsat nie weźmie całości. A np OrlenLige weźmie TVP. PZPS będzie się chciał zabezpieczyć i jeszcze zwiększyć liczbę i zasięg meczy w telewizji.
Awatar
jestem zawsze
06-11-2014 22:34

Witam, do kiedy Polsat ma prawa do wimbledonu.
Awatar
przyjaciel strony
06-11-2014 23:53

Staszek napisał(a):

Nic nie było nigdzie mówione. Ale z PZPSu mówili, że dla nich najważniejsza jest szeroka dostępność. Więc zostaje Polsat i TVP. Ja się spodziewam, że tym razem Polsat nie weźmie całości. A np OrlenLige weźmie TVP. PZPS będzie się chciał zabezpieczyć i jeszcze zwiększyć liczbę i zasięg meczy w telewizji.

Dla nich najważniejsze są pieniądze a potem zasięg - niestety ale w jednym i drugim TVP przegrywa. Cóź oni z jednym kanałem sportowym zrobią?
Awatar
ekipa moderatorska
07-11-2014 08:29

Waski45 napisał(a):

Witam, do kiedy Polsat ma prawa do wimbledonu.

Nie było podane, ale pewnie jeszcze dwa lata, tyle co turnieje ATP. Jeżei piszesz to, bo zobaczyłeś pdf z listą transmisji w TVP, to nie masz co się przejmować. TVP wypisuje tam wszytsko co pokazuje i chciałoby pokazywać.

rotalplus napisał(a):

Staszek napisał(a):

Dla nich najważniejsze są pieniądze a potem zasięg - niestety ale w jednym i drugim TVP przegrywa. Cóź oni z jednym kanałem sportowym zrobią?

W ogóle nie myślałem tu o TVP Sport, a o Regionalnej. TVP pokazuje tam 1 ligę żużlową i oglądalność było znakomita, lepsza niż ekstraligi w nsporcie. Dla PZPSu najważniejszy jest zasięg, bo oni cały czas budują zainteresowanie siatkówką. Budżet związku jest ogromny i nie potrzebują dodatkowych pieniędzy. Polsat dotychczas za ligi płacił bardzo skromnie, kilka milionów rocznie.
Awatar
jestem zawsze
07-11-2014 16:13

Kto będzie komentował galę POLSAT BOXING NIGHT
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
07-11-2014 16:17

Gospodarzem i moderatorem Gali "Polsat Boxing Night - Chwila Prawdy" będzie Mateusz Borek, który przeprowadzi również wywiady z zawodnikami w ringu tuż po zakończeniu walk. Gośćmi Jerzego Mielewskiego w studiu będą: ekspert Polsatu Sport Janusz Pindera i bokserski Mistrz Europy - Przemysław Saleta. Galę skomentują: Andrzej Kostyra i były Mistrz Europy w wadze ciężkiej Albert Sosnowski, a reporterami w Kraków Arenie będą: Artur Łukaszewski i Karolina Owczarz. Trzecią edycję "Polsat Boxing Night" poprowadzi w ringu znany z klatki i ringu gal KSW Paweł Wójcik. Autorem scenariusza Gali jest Dyrektor ds. Sportu Telewizji POLSAT Marian Kmita, we współpracy z Pawłem Wójcikiem.

icon_arrow http://www.polsat...index.html
Udostępnij ten temat