Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-07-2011 19:23

Podawałem już link do tego obrazka w shoutboxie, ale wrzucę też tutaj, żeby wszystkim utrwaliło się, co teraz dla Polsatu/CP oznacza określenie "najlepszy sport" icon_wink. LM i LE nie łapią się już niestety do tego zaszczytnego grona icon_wink.

[center]
tvpolsat.info/images/sport.jpg
[/center]
przyjaciel strony
08-07-2011 21:53

cała siatkówka, piłka reczna w sobote i wniedzielę ma byc w POLSACIE SPORT NEWS wiec będzie miejsce każdy sobie oglądnie po to stworzono PSN nie dla Informacji a dlatego to juz dawno powiedzieli i uruchomią go wtedy kiedy ekstraklasa wystartuje przemyslany plan
jestem zawsze
08-07-2011 23:40

LE od wrzesnia do Maja .Polska skopana piłka od 29 lipca . LM do konca sezonu 2011/2012. No i siatkowka DO oporu. Po co tyle siatkówki?? Czy niemozna pokazac tylko mecze Polaków??
przyjaciel strony
09-07-2011 16:47

nie bo skoro maja prawa to czego maja nie pokazywac Brazylii, włochó zwłąszcza że graja tam gracze z polskiej ligi.

ja lubie siatkówke to ogladam tak samo boks
Awatar
ekipa moderatorska
24-07-2011 11:16

Na tvsportowe pojawiła się ramówka transmisji 1 kolejki World Grand Prix siatkarek. I jest pierwsza ofiara posiadania 1 kanału sportowego HD. Meczy polek nie będzie w ps_hd1006, bo będzie wtedy piłkarska ekstraklasa. Zostaje jeszcze 1phd ale tam nie będzie na pewno studia.
Drugi kanał HD jest konieczny. We wrześniu mogą się przykładowo pokryć transmisyjne F1, ME w Siatkówce i Ekstraklasy
Awatar
redakcja tvpolsat.info
24-07-2011 18:27

Po ostatecznym wylocie LM, Polsat HD mógłby stać się kanałem z własną ramówką tylko w HD i problem by się rozwiązał icon_smile. Oprócz filmów, seriali, programów itp. mogłoby tam być też trochę sportu icon_smile. Liczę na to icon_wink. Bo obecnie, to Polsat HD jest takim kanałem HD, że śmiech na sali icon_wink. W HD to w sumie nie ma tam aż tak dużo.
Awatar
przyjaciel strony
25-07-2011 11:17

MN masz rację.
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
27-07-2011 18:01

Kanały HD są niepotrzebne. Jest słaba grafika i widać tak samo jak na zwykłym kanale...
Udostępnij ten temat