Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
jestem zawsze
18-01-2015 19:13

Niewykluczone, że Polsat Sport kupi prawa do UFC informacja ten temat obok w linku http://m.sportowe...s-w-polsce
Awatar
bardzo ważna osoba
18-01-2015 19:24

Czyli szykuje się pożegnanie z KSW? icon_surprised
bywam tu czasem
18-01-2015 19:47

Nie sądzę żeby pan Kmita wydał kupe kasy na UFC, mogą pokazać gale w Polsce ale nie całosć. W tym artykule co podał kolega to tylko rozmyślenia autoraa ktoś tu tylko pompuje balonicon_lol
Awatar
ekipa moderatorska
18-01-2015 20:38

Zdecydowanie pompowanie balonu. Polsat nigdy nie zrezygnuje z KSW na rzecz UFC. Chyba, ze UFC zrezygnuje ze swoich obwarować i nie będzie oponować na inne federacje w Polsacie. Dużo bardziej prawdopodobne jest NBA. Prawa się kończą nc+, a Polsat stawia na koszykówkę. O NBA też ostatnio jest jakby więcej. Ale to tylko moje przypuszczenie.

Natomiast prawie na pewno UFC zrobi w tym roku galę w Polsce. I potrzebują stacji, najlepiej jak najszerzej dostępnej która to pokaże. I wyprodukuje sygnał. TVP odpada, bo według Szaranowicza MMA to nie sport. TVN nie pokazuje sportu. Zostaje tylko Polsat i NC+.
Awatar
jestem zawsze
20-01-2015 13:58

Rajdowe Mistrzostw Świata na 2 lata w Polsacie informacja ten temat poniżej w linku

http://www.polsat...index.html
Awatar
bardzo ważna osoba
20-01-2015 14:43

Tyle że nc+ pokazuje inne walki, które są bardzo konkurencyjne dla UFC. I niby przez to mogliby nie sprzedać tych praw.

Co do NBA, to wątpię, aby Polsat było stać na prawa do tych rozgrywek. Zwłaszcza, że sam Solorz ostatnio mówił, że na sport nie będą płacić jakoś dużo.
Awatar
jestem zawsze
21-01-2015 07:23

Tak patrząc to sezon sportów motorowy na sportowych antenach :tvplsat-tu zapowiada się bardzo ciekawie dużo transmisji o to lista serii wyścigowych:

- Formuła 1
- WRC: Niewiadomo: (WRC 2,WRC3)
- Porsche Super Cup
- Moto GP. Moto2. Moto 3
- MŚ w Rallycrossie
- Ĺťużel (Liga Angielska) I niektóre transmisje

Planowane serie z Polakami:
- Euroformula Open
- Seria GP3.GP2

Super by było gdyby stworzyli lub kupili magazyn o sportach motorowych
Edytowane przez mario022917 dnia 21-01-2015 07:31
Awatar
jestem zawsze
21-01-2015 12:00

Witam, wiadomo coś na temat czy Polsat pokaże Formułe GP2 i GP3 w sezonie 2015?
Udostępnij ten temat