Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
12-12-2015 21:30

Staszek napisał(a):

Jestem prawie pewny, że Polsat zrobi z Euro 2016 podobną rzecz jak z Euro 2006. A więc uruchomią wcześniej zapowiadane Polsat Sport 2 i 3. I to na tych kanałach dadzą całość transmisji Euro (poza meczami w otwartych kanałach). A te nowe kanały wylądują w pakiecie sport. Tym samym wymuszą na kablówkach ich dołączenie do oferty, za odpowiednie opłaty.

Nie z Euro, tylko z Mundialem 2006 icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
12-12-2015 22:20

Krzysiek napisał(a):

Staszek napisał(a):

Jestem prawie pewny, że Polsat zrobi z Euro 2016 podobną rzecz jak z Euro 2006. A więc uruchomią wcześniej zapowiadane Polsat Sport 2 i 3. I to na tych kanałach dadzą całość transmisji Euro (poza meczami w otwartych kanałach). A te nowe kanały wylądują w pakiecie sport. Tym samym wymuszą na kablówkach ich dołączenie do oferty, za odpowiednie opłaty.

Nie z Euro, tylko z Mundialem 2006 icon_wink

Jasne. Za duże tego Euro w głowie icon_smile
rozkręcam się
13-12-2015 22:37

Prawa też ma ARD i ZDF a oni zawsze na MŚ podmieniają kanały a na Euro nie. Pytanie jak będzie tym razem. Ale czy opłacalne będzie kodowanie chociaż 1 meczu w sytuacji gdyby całość miała być na ARD/ZDF dostępna?
Awatar
przyjaciel strony
13-12-2015 23:09

Tylko ilu kibiców zainteresuje się komentarzem po niemiecku - gdzie ta atmosfera... Tak się mówi, że inni dają za darmo to ja obejrze bez łaski a w rzeczywistości niewielu z tego korzysta
Awatar
ekipa moderatorska
21-12-2015 18:53

- W styczniu Polsat Sport pokaże galę wręczenia Złotej Piłki FIFA. To chyba pierwszy raz w historii.
- W cenniku reklam jest gala boksu z udziałem Artura Szpilki walczącego o mistrzostwo świata 16 styczniu.
- Transmisje z ME w Piłce Ręcznej w Polsce wcale nie będą szerokie. Patrząc na cenniki to nie pokażą wszystkich meczy. Ale tu mogę się mylić.
- W Polsacie Sport News jest planowany magazyn na 22:40 na żywo, pewnie podsumowujący Euro 2016.

- Warto zauważyć dużo powtórek wyścigów F1 przez święta i po nowym roku. Polsat zwykle jak tarci jakieś prawa to zapomina o danej dyscyplinie. W poprzednich latach gdy sytuacja była niepewna to nie było powtórek przez zimę. Czyżby faktycznie mieli opcję przedłużenia umowy i ją wykonali?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
21-12-2015 19:42

No chyba, że mała ilość transmisji ME w Polsce na 2 Polsatach Sport oznacza start Polsat Sport 2 i 3 w momencie rozpoczęcia ME w piłce ręcznej. icon_smile
przyjaciel strony
21-12-2015 20:12

pytanie czy ta gala Złotej Piłki to są odrębne prawa czy w pakiecie z czymś? Na razie brak w cenniku relacji z WRC z Monte Carlo.
Awatar
ekipa moderatorska
21-12-2015 21:01

doniu napisał(a):

No chyba, że mała ilość transmisji ME w Polsce na 2 Polsatach Sport oznacza start Polsat Sport 2 i 3 w momencie rozpoczęcia ME w piłce ręcznej. icon_smile

Jednak jest chyba ok, czyli wszystko. W ME w Piłkę Ręczną grają po dwie grupy co drugi dzień, więc jest cztery mecze dziennie. Tyle pokazują. Więc wszystko.
Udostępnij ten temat