Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
ekipa moderatorska
25-01-2016 22:38

ME w Piłkę Ręczną poza meczami Polaków raczej nie cieszą się dużą popularnością. Polsat Sport miał w zeszłym tygodniu tylko 1,09%. Mimo wielogodzinnych transmisji i mnóstwa meczy i braku dużej konkurencji. Trzeba by spodziewać się nawet dwukrotnie lepszych wyników. W zeszłym roku kilkukrotnie Polsat Sport miał więcej widzów.
Awatar
jestem zawsze
27-01-2016 19:45

1phd powinna się zainteresować zakupem praw do

MŚ & ME w Szybownictwie
Oraz
MŚ & ME w Bojerach

W tych dyscyplinach Polacy odnoszą znacznę sukcesy
Awatar
ekipa moderatorska
25-02-2016 18:56

Marcin Muras na Twitterze zaprasza na transmisje Katowice Open z udziałem Agnieszki Radwańskiej w kwietniu na sportowe kanały Polsatu. W poprzednich latach ten turniej pokazywało TVP.
przyjaciel strony
25-02-2016 20:06

Dla Polsatu po tym roku kończą się prawa do ATP Masters także powinni
walczyć ale myśleć o WTA . Podobno Eleven chce odsprzedać F1 komuś to może Polsat ma szansę? Ciekawe czy Polsat ma dalej Diamentową Ligę?
Awatar
ekipa moderatorska
25-02-2016 20:38

Diamentowana Liga jest na 90% dalej, tak wynika ze słów Kmity w jednym z wywiadów. Wymieniał wtedy dyscypliny jakie pokażą w tym roku, nie wymienił F1.

Co do ATP to Polsat ma te prawa od lat i przedłuża je raczej bez problemów i to raczej bez przetargów. Więc jeżeli dalej będzie chcieli to bez problemu je przedłużą.
przyjaciel strony
26-02-2016 07:25

Staszek: A możesz podać jakiś link do tej wypowiedzi Kmity o której napisałeś? Czy mówił też o kolarstwie albo czymś nowym?
Awatar
ekipa moderatorska
26-02-2016 09:12

Nie pada słowo Diamentowa Liga, ale powiedział, że nadal będzie lekkoatletyka.

http://www.polsat...u_6360447/
Awatar
ekipa moderatorska
05-03-2016 19:30

Według Przeglądu Sportowego Polsat Sport nabył prawa do turniejów eliminacyjny do Igrzysk Olimpijskich w Piłce Ręcznej kobiet i mężczyzn z udziałem polskich reprezentacji. Polki zagrają w Rosji w dniach 18 do 20 marca, a Polacy w Gdyni w dniach 8 do 10 kwietnia.

P.S. Mylnie napisałem o siatkówce zamiast o piłce ręcznej.
Edytowane przez Staszek dnia 06-03-2016 10:19
Udostępnij ten temat