Polsat Sport, Extra, News i Fight

bardzo ważna osoba
05-03-2016 19:50

Turniej siatkarski jest w Tokio. Chodzi o turniej w piłce ręcznej.
przyjaciel strony
05-03-2016 19:57

A turniej siatkarski to chyba dalej nie wiadomo kto pokaże? Ciekawe o jakie prawa walczy teraz Polsat sport?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
05-03-2016 20:36

W drugiej połowie marca pokażą mecz barażowy Polska - Kazachstan o awans do Mistrzostw Świata w futsalu.
Awatar
jestem zawsze
06-03-2016 08:54

1.Oby się Udało żeby Eleven odsprzedał 1pol-wi prawa do F1 Trzymam kciuki

2.Diamentowa Liga na pewno bo do wszystkich imprez lekkoatletyczny prawa ma TVP

3.Co do ATP to tak mogą przedłużyć prawa bez problemu

4.Skoro pokażą w (Marcu) mecze barażowe Reprezenatcji Polski w Futsalu to nie wykluczone że będą zainteresowani tą dyscypliną lub będą tylko będą pokażywać eliminacje do MŚ i ME
Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-03-2016 19:09

Obejrzałem na YouTube wywiad z Mateuszem Borkiem i w ogóle nie wiedziałem, że jest organizatorem Polsat Boxing Night i odpowiada za takie rzeczy rzeczywiście organizacyjne. Ale nie o tym.

Redaktor Borek stwierdził, że już nie udostępniają PPV dzień po w Polsacie Sport. Stwierdził, że tak robili kiedyś, ale wtedy cały czas uczyli się jeszcze PPV. I nie będą tak już robić, bo to jest nie fair wobec tych, którzy PPV wykupili. Sama Gala PBN V pojawi się w Polsacie Sport, ale dużo, dużo później. To kwestia nie dni, ale raczej miesięcy - tak wynikało z wypowiedzi red. Mateusza Borka.

przyjaciel strony
06-03-2016 19:41

Może Polsat będzie też chciał pokazywać mecze rep. Polski w futsalu? Ciekawe czy Polsat ma jeszcze prawa do Euroligi Beach Soccera?
Awatar
ekipa moderatorska
06-03-2016 19:56

No trochę jest nie fair udostępniać całą galę dzień po. Ale nie zmienia to faktu, że i tak Ci co będą mieli wykupić transmisję gali w PPV to wykupią i nie sądzę by przez to lepiej sprzedawały się takie transmisje sportowe a reszta oglądnie powtórkę na drugi dzień w internecie a nie w ps_hd1006icon_lol

Ps: Szkoda tylko, że po zakończonych galach nie podają oficjalnych wyników ile osób wykupiło dostęp PPV icon_wink.
Edytowane przez Krzysiek_46 dnia 06-03-2016 20:04
Awatar
jestem zawsze
08-03-2016 20:39

Trwają pracę nad nowymi logotypami dla Polsatów Sport.

Można zatem powiedzieć że taka zmiana wreszcie nastąpi bo obecnie kanały sportowe mają przestarzałe oprawy jak i symbole.
Udostępnij ten temat