Polsat Sport, Extra, News i Fight

zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
20-08-2011 21:21

Zapraszam do wypowiadania się o cogodzinnym serwisie informacyjnym kanału psn1006 dostępnym na 171 pozycji listy 1cpn1.
jestem zawsze

Zakładając nowy temat warto by było samemu przedstawić swoje przemyślenia kolego VolleyFun.
Takie zakładanie nowego tematu dla samego założenia mija się z celem.
Przepraszam, że wchodzę w kompetencje moderacji.
Co do samego Sport Flesza to jest on robiony jak najniższym nakładem pracy. Taki zlepek różnych informacji sportowych z Polsatu czy Polsatu News.
Nie ma studia, nie ma prezenterów. Nawet nie ma belki wyświetlającej, kto właśnie wypowiada się.

Edit MN: Przeniosłem, gdzie trzeba icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info

Są belki icon_wink. Te same co w Polsat News. Wiem, że ich nie było kiedyś, ale już są icon_smile.
jestem zawsze
20-08-2011 21:25

Wiem, że są w podsumowaniu dnia po 23:00.
Coś musiałem przegapić te belki w Sport Fleszach. Będą musiałem przyjrzeć się najbliższemu Sport Fleszowi. A i muszę uderzyć się w pierś.icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-08-2011 21:34

Tak, są też w normalnych fleszach icon_smile.
jestem zawsze
21-08-2011 21:49

Mam pytanie czy LE niemozna by bylo wyemitowac tak : 1 mecz w PS,1 w PSE,1 w PF, 1 w PSHD, o 21 TV41 ,PS1,PSE1,PF1,PSHD1? Daje to 10 meczy live .
jestem zawsze
21-08-2011 23:02

Kolego, pewnie, że dałoby radę, ale polityka wobec Ligi Europejskiej była/jest podobna do tej obecnej wobec Ekstraklasy. Czyli wszystkie mecze wrzucamy do Polsatu Futbol i do serwisów (w przypadku Ekstraklasy jest to zbędne, gdyż każdy mecz jest o innej godzinie), które są dostępne w wyższym pakiecie, wcześnie był to pakiet Sport bądź RelaxMix (przede wszystkim), a obecnie Sport HD. Później robiono ładne reklamy, które były/są puszczane w telewizji i mają zachęcić do podpisania umowy nowych klientów bądź obecnych zachęcić do zakupu dodatkowego pakietu Sport HD.
Z faktu, że Polsat ponownie nie ubiegał się o prawa do Ligi Europejskiej można wywnioskować, że nie przyniosła ona oczekiwanych efektów w postaci określonej liczby nowych abonentów czy nowych deklaracji obecnych posiadaczy Cyfrowego Polsatu I niestety zanosi się, że z Ekstraklasą może być podobnie i być Polsat poświęci się i zakupi pełne prawa do Ligi Mistrzów.
jestem zawsze
22-08-2011 00:01

Tylko ze na tych meczach w PF1,2,3,4 i tak niezarobili bo potem były za darmo ,starczylo zadzwonic na info i zamówic ew SMS. CZyli pełna porazka CP z LE.
Udostępnij ten temat