Polsat Sport, Extra, News i Fight

jestem zawsze
22-08-2011 00:11

W pierwszym sezonie dodatkowe mecze były dostępne na serwisach Polsatu Futbol czyli mając wykupiony pakiet Sport miało się dostęp do serwisów. To o czym Ty piszesz to właściwie likwidacja serwisów i wrzucenie dodatkowych meczów do Domowej Wypożyczalni Filmowej. Początkowo mecze były płatne 1 zł plus koszt sms'a, a później dostęp niby był darmowy, ale za sms'a i tak należało zapłacić.
No, właśnie ciekawe, jak w tym sezonie będą dystrybuować dodatkowe mecze? Ha, nikt jeszcze nie zastanawiał się? Przyznam, że ja akurat nie.
Mam nadzieję, że nie będą "świrować" i dodatkowe mecze udostępnią w odrodzonych serwisach Polsatu Futbol.icon_green
jestem zawsze
22-08-2011 00:47

SMS oni zarabiaja ok , ja dzwoniac ze stacjonarnego i zamawiajac na infolinii to raczej niezarabiaja. icon_green Teraz powinni pojsc po rozum do głowy i dac jak za 1wszym sezonem.PF powinien emitowac reklamy cos by zarobił.
jestem zawsze
24-08-2011 18:10

MS w Rugby w Polsatach.
przyjaciel strony
24-08-2011 20:31

nabyli nowe prawa czy to jest Puchar Świata Rugby 2011 bo to co innego

a do recznej przedłuzyli prawa??
jestem zawsze
24-08-2011 23:11

Puchar Swiata w Rugby 2011 w kanałach sportowych Polsatu.Co do recznej nie wiem.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-09-2011 18:25

Polsat Sport News ma bardzo dobry pilny pasek informacyjny icon_smile. Są wyczuleni na najważniejsze informacje i praktycznie od razu pojawia się żółty pasek. To się chwali icon_smile.
przyjaciel strony
13-09-2011 09:29

Reczna przedłuzyli na 3 lata mecze W PSN i niektóre w PS i PSE niestety narazie nie ujrzymy nic w HD niestety
jestem zawsze
27-09-2011 19:35

Dzisiaj w Wydarzeniach w materiale na temat komentatorów sportowych wypowiadał się Artur Kulikowski, który był podpisany jako osoba z Polsat Sport News (było coś jeszcze napisane, ale nie zdążyłem przeczytać). Czyżby coś miałoby ruszyć się w sprawie rozwoju Polsatu Sport News? Bo nie przypominam sobie, aby ten pan wcześniej w jakikolwiek sposób był powiązany z Polsatem.
PS. A może to był Polsat News? Tak czy siak wydaje mi się, że jest nową osobą w Polsacie. icon_wink
Udostępnij ten temat