Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-09-2011 20:40

Chyba już jakiś czas pracuje w Polsacie icon_smile i pisze też na stronie pana Machały: http://kampaniana...ulikowski/.
jestem zawsze
27-09-2011 20:53

Przyznaję, że do dnia dzisiejszego nie spotkałem się z tym panem w Polsacie.
Tylko czy to nie jest redaktor, który pracował (pracuje jeśli to nie on icon_wink) w Orange Sport Info? Gdy czytał informacje z promptera to intensywnie marszczył czoło. icon_wink
Tak żeby było wiadomo o kim mowa wrzucam zrzut z Polsatu 2:
www.picshot.pl/pfiles/46464/kulikowski.png

I co najważniejsze podpisany jednak jako osoba z Polsat Sport News, więc może coś ruszy się z tym kanałem?
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-09-2011 21:12

Google mówią, że on pracował w Orange Sport/Info icon_smile. Był m.in. głównym wydawcą newsów.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-09-2011 17:03

Jak już wiecie z newsów, Artur Kulikowski będzie koordynatorem Polsatu Sport News i będą jakieś zmiany w stacji icon_wink.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
29-09-2011 17:05

No to może się weźmie trochę icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-09-2011 17:06

Może zrobi normalne serwisy informacyjne i w ogóle jakoś ten kanał ogranie icon_wink.
Awatar
ekipa moderatorska
29-09-2011 17:08

Skoro pracował w kanale informacyjnym Orange Sport Info to na pewno ma doświadczenie w kanałach informacyjnych i mam nadzieje że weźmie się solidnie do pracy icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-10-2011 14:15

Nie wiem, czy mam rację, ale wydaje mi się, że zatrudnienie pana Kulikowskiego to pewien pstryczek w nos pana Kmity. Przecież to Kmita został szefem tego kanału, a teraz pojawia się koordynator. Czyżby władze Polsatu uznały, że pan Kmita nie radzi sobie z tworzeniem Polsatu Sport News? Oczywiście, przeciętny widz widział, że Polsat Sport News był uruchamiany w bólach, ale zarząd mógł to odbierać inaczej icon_wink. W każdym razie, cieszę się, że jednak ktoś inny się tym zajmie, bo nie wiem czy pan Kmita doprowadziłby kiedykolwiek ten kanał do porządku.
Udostępnij ten temat