Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
ekipa moderatorska
02-10-2011 14:38

Skoro ktoś jest nad Panem Kmitą to musi byc tak jak napisałeś,przecież gdyby dawał sobie radę to koordynator nie byłby potrzebny,tak mi sie przynajmniej wydaje icon_wink
jestem zawsze
02-10-2011 15:08

A mi wydaję się, że to raczej Marian Kmita zatrudnił Kulikowskiego. Szef to szef, a koordynator to koordynator zmian, które zostaną przeprowadzone w Polsacie Sport News, a odpowiadać za to będzie Artur Kulikowski.
Najważniejsze i tak jest, że Polsat planuje coś zrobić i mam nadzieję, że będą to zmiany jakich oczekujemy.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-10-2011 15:09

Ale, jeśli sam go zatrudnił, to przyznał się jednocześnie, że sobie nie radzi icon_wink. Tak czy siak, pan Kmita w moich oczach to człowiek złotousty, który dużo mówi, a mało robi.
jestem zawsze
02-10-2011 15:20

Nie wiemy jak to jest tak naprawdę, ale przypuszczam, że Polsat Sport News w obecnej formule wystartował po to, aby mieli co puszczać w Naziemnej Telewizji Cyfrowej zamiast tzw. pasów łowickich (jak to jest w przypadku TV Puls 2). A dopiero teraz powoli biorą się za właściwe tworzenie kanału sportowo-informacyjnego i stąd m.in. zatrudnienie Kulikowskiego. Przecież pamiętamy, że Marian Kmita pierwotnie zapowiadał start Polsatu Sport News na bodajże 2012 rok.
Awatar
ekipa moderatorska
02-10-2011 15:41

Też mi się tak wydaje Viking.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-10-2011 16:57

Tak, ale powiedzmy sobie szczerze, że tutaj chodzi tylko o dobre chęci. Przecież praktycznie od dzisiaj PSN mógłby mieć serwisy z prezenterami, którzy przecież i tak przychodzą na dyżury do serwisów sportowych PN i jakiś własny magazyn. Serwisy PSN mogłyby być nadawane choćby z newsroomu PN. A do magazynu można wykorzystać studio Polsatu Sport. I nie chodzi mi wcale o wielkie wydatki, tylko o odrobinę wysiłku icon_smile.

Oczywiście, będzie pewnie jakiś docelowy PSN z własnym studiem, kadrą itp., ale nawet jakiś produkt tymczasowy można zrobić porządnie, a nie tak na "odwal się", jak teraz.
Awatar
przyjaciel strony
02-10-2011 18:14

Mam pytanko do MN:Czy komentatorzy Polsatu komentują mecze T-Mobile Ekstraklasy ze studia czy ze stadionu????
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-10-2011 18:17

A różnie icon_smile. Jednak niestety część jest ze studia.
Udostępnij ten temat