Jeśli nie mylę się to po Kulikowskim mamy kolejny zaciąg do Polsatu z Orange Sport. Podczas towarzyskiego turnieju piłki ręcznej w Gdyni za reportera robił Szymon Zaworski.
A zasłynął taką o to prezentacją sportowych wieści:
Wydaje mi się, że jest też jakaś nowa pani w redakcji sportowej, która jest lektorem w informacjach sportowych, ale nie wiem, kto to jest dokładnie, jednakże wydaje mi się, że to nowy głos.
Wydaje mi się, że jest też jakaś nowa pani w redakcji sportowej, która jest lektorem w informacjach sportowych, ale nie wiem, kto to jest dokładnie, jednakże wydaje mi się, że to nowy głos.
Włośnie miałem to napisać. Dzisiaj w sporcie po w materiale o ekstraklasie był jakiś nowy, kobiecy głos.
przegiął. W następnej kolejce LM w środę jest mecz AC Milan - Barcelona. Zdecydowanie najciekawszy dwumecz w fazie grupowej w tym sezonie. Obie drużyny mają już awans, ale będą walczyć o 1 miejsce w grupie. A pokaże mecz Arsenal - Borussia. Ciągle pokazują tylko mecze z polskimi zawodnikami.
O..
Szczerze, to już mam dość tej Borussii. OK, gra tam 3-ech Polaków, no ale nie oszukujmy się - są ciekawsze mecze. Trochę wątpie, żeby ta taktyka z pokazywaniem meczów z udziałem Polaków przyniosła oczekiwany sukces, bo są ciekawsze mecze, które wiele osób wolałoby obejrzeć, bo sam udział polskiego piłkarza w spotkaniu nie gwarantuje dobrego widowiska.