Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-11-2011 21:12

No fajnie, że zmieniasz platformę, ale co to nas obchodzi w tym dziale? To jest wątek o kanałach sportowych Polsatu, a nie o zmianach platform.
Awatar
ekipa moderatorska
18-11-2011 23:25

piotrln napisał(a):

Ja CP mam i tak tylko do 12 lutego, wy ogladajcie siatkówke . Ja wole noge.I to nie lige polska a inne silne w europie.

To dlaczego masz teraz CP jak wolisz piłkę nożną. Zagraniczne ligi piłkarskie od wielu lat są w C+.
jestem zawsze
19-11-2011 17:20

CP mam od 2002 roku, wtedy wziałem bo była LM i Bundesliga . Rezygnacja dojrzewała we mnie od roku, wraz z koncem umowy oddaje dekoder.
jestem zawsze
19-11-2011 17:35

Tylko rok? To co Ty oglądałeś przez poprzednie 4-5 lat skoro przez ten czas Polsat nie miał praw do Bundesligi oraz pełnych do LM? Do tego wyskakujesz z prześmiewczym tekstem pomimo, że sam byłeś frajerem (stwierdzam to na podstawie Twojej kontrowersyjnej wypowiedzi).
jestem zawsze
19-11-2011 20:15

Ostatnio Nke przejmuje Cyfra wiec po co mi polsat z liga polska? Nie jestem frajerem , CP był dobry do czasu az przestal poprawiac oferty programowej ze o sportowej niewspomne. Nie sama siatkówka zyje człowiek.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-11-2011 20:39

Dobrze, myślę, że już powiedzieliście sobie wszystko i proszę tutaj dalej nie pisać o ofertach platform, zmianach platform itp., bo to nie jest wątek na ten temat. Kolejne wpisy nie na temat będą usuwane.
jestem zawsze
19-11-2011 21:01

Toz napisałem ze puchar swiata w siatkowke mezczyzn leci w Polsat Sport,Polsat Sport Extra i Polsat Sport HD. Moze nasi sie zakwalifikuja juz teraz, do IO
Awatar
ekipa moderatorska
25-11-2011 13:38

Ale był dziś super materiał w studiu po meczu Polska - Japonia. Marek Magiera chodził z kamerą i pokazywał kulisy porannych transmisji z Japonii. Pokazywali wszystkie pomieszczenia, gdzie oglądają mecze, gdzie komentują. Karolina Szostak nie rozstaje się z telefonem.
Udostępnij ten temat