Polsat Sport, Extra, News i Fight

piszę coraz więcej
28-03-2012 21:14

Ja się zastanawiam dlaczego jest tak ogromna rozbieżność komentujących mecze siatkarskie. Dokładnie chodzi mi o to iż np. panowie którzy dziś komentowali mecz Resovii z Dynamo w porównaniu do pana Swędrowskiego to chłopcy postawieni na przymus do komentowania meczu. Nie obrażam nikogo i nawet to mi nie na myśl. Lecz takich proroków i wszech obeznanych w całym dziale siatkarskim na takim stanowisku to lepiej zatrudniać w bufecie a nie przed mikrofonem!
Jeszcze dodam że zastanawia mnie coś takiego jak technologia OFF SPEAKER. Czyli funkcja wyciszenia komentujących podczas spotkań sportowych. Coś takiego by się w technologii przydało bo więcej człowiek przed telewizorem się nawkur.ia na tych co gdaczą do tego mikrofonu, niż tych co robią błędy w spotkaniu sportowym.
Awatar
piszę coraz więcej
04-04-2012 17:24

Witam na początek chciałbym się przywitać, gdyż jestem tu nowy. Mam takie pytanie wiecie może jakie i kiedy, będą kolejne imprezy tenisowe na antenach Polsatu? A i czy wiecie czy Polsat ma prawo do jakiegoś turnieju kobiecego?
jestem zawsze
04-04-2012 17:31

O turniejach kobiecych już Ci pisałem. icon_razz.gif
A kolejne turnieje transmitowane na antenach Polsatu, raczej męskie, można podejrzeć tutaj:
http://www.cyfrow...olsacie.cp
Awatar
piszę coraz więcej
04-04-2012 18:27

Dzięki Viking właśnie takiej rozpiski szukałem.
jestem zawsze
04-04-2012 19:45

Kto bedzie komentował Moto GP?
jestem zawsze
04-04-2012 20:01

Lenistwa nie pochwalamy. Wystarczy przejrzeć ostatnie wiadomości i dowiesz się, kto będzie komentował MotoGP. icon_razz.gif
Awatar
ekipa moderatorska
05-04-2012 10:45

Dzisiaj wieczorem na kanałach sportowych będzie jednocześnie 5 różnych transmisji na żywo. To nie pierwsza taka sytuacja, jak są przynajmniej 4 transmisje na żywo.
A od czerwca będą tylko 3 kanały i często niektóre transmisje nie będą mogły być emitowane na żywo. Przydałby się jeszcze jakiś jeden kanał, uruchamiany tylko na specjalne okazje.
Awatar
piszę coraz więcej
05-04-2012 11:19

Od biedy mogą dać coś na 1tv4 lub na 1szo
Udostępnij ten temat