Polsat Sport, Extra, News i Fight

Awatar
piszę coraz więcej
08-04-2012 22:34

MN napisał(a):

Będą 3 marki sportowe: Polsat Sport, Polsat Sport Extra i Polsat Sport News. Polsat Sport HD będzie nadawał to samo, co Polsat Sport, a Polsat Sport Extra HD to samo, co Polsat Sport Extra.

Będą więc 3 kanały sportowe i dwa ich odpowiedniki w HD icon_smile.

A czy przypadkiem, podczas ostatnich meczy LE nie były inne mecze na Polsacie Sport i Polsacie Sport HD?
jestem zawsze
08-04-2012 22:41

Ale od czerwca ramówki Polsatu Sport oraz Polsatu Sport Extra będą ujednolicone z ich odpowiednikami w wysokiej rozdzielczości. icon_smile
Awatar
piszę coraz więcej
08-04-2012 22:46

Aha, tego nie wiedziałem, MN sorry myślałem, że ramówki będą tak jak dotychczas.
piszę coraz więcej
17-04-2012 08:11

Dzisiejsza ramówka pse1006 jest prze śmieszna. O godzinie 18:00 magazyn ligi rosyjskiej, o 18:30: T-Mobile Ekstraklasa - mecz: Podbeskidzie Bielsko-Biała - Śląsk Wrocław mecz który był premierą w sobotę.
Zaś o 18:00 w Kędzierzynie Koźlu będzie rozgrywany mecz na żywo z Jastrzębskim Węglem w rywalizacji Play Off o trzecie miejsce. Ani dziś, ani jutro o 18:00 ani w sobotę i ewentualnie w niedzielę nie będzie ani jednego meczu tych zespołów.
Jak tu Polsat dba o dobro swojego klienta jak puszcza non stop same powtórki. Tyle kanałów sportowych potworzyli i bidoki nie mają co puszczać. Niech ktoś nawet mi tu nie pisze że nie wykupił sobie Polsat transmisji czy jakiegoś pozwolenia bo to istna bzdura. Mają wykupiony cały sezon Plus Ligi włącznie z Play Off-ami i pucharami.
Współczuję fanom Zaks-y i Jastrzębskiego. Ludzi bulą kasę w ten Polsat a oni odpierniczają chałe.
Awatar
piszę coraz więcej
17-04-2012 15:39

No racja nie popisali się, albo po prostu nie chciało im się ekipy wysyłać.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
17-04-2012 16:16

Przecież od 17:30 na żywo jest dziś Plusliga na Polsacie Sport icon_smile
piszę coraz więcej
17-04-2012 16:25

redaktor napisał(a):

Przecież od 17:30 na żywo jest dziś Plusliga na Polsacie Sport icon_smile

Meczu Skra Bełchatów - Resovia Rzeszów. Finał Play Off pierwszy mecz dziś a jutro drugi.
Przecież nie puszczą dwóch meczów na jednym kanale, na jednym ekranie.
A o trzecie miejsce gra Zaksa Kędzierzyn Koźle z Jastrzębskim Węglem.
Awatar
bywam tu czasem
17-04-2012 17:47

Marc J, zgadzam się z Tobą, od czego jest polsat sport extra i PSN. Ĺťeby ani jednego meczu, całkowity brak profesjonalizmu ze strony Władz Polsatu.
Udostępnij ten temat